Loading...
Geen categorie

Workout Wednesday: Sportshirt bedrukken!

Sportshirt bedrukken

Voor een nieuwe Workout Wednesday leek het me leuk eens te praten over gepersonaliseerde sportkleding! Want hoe cool is het om jezelf écht te laten zien in de sportschool met bijvoorbeeld een bedrukt sportshirt? Ik mocht een sportshirt bedrukken bij sport-bedrukking.nl en kreeg ‘m vorige week binnen. Natuurlijk heb ik hem meteen getest in de sportschool, en hij is erg cool geworden, al zeg ik het zelf. Ha! Kijk mee naar mijn sport top en lees meer over het proces van een sportshirt bedrukken!

Sportshirt bedrukken

Op de voorkant plaatste ik de woorden: Fit Girl (want ja, dat moet ik nou eenmaal zijn / worden… ) in een gouden bedrukking, dat leek me wel mooi staan op een zwarte top. Bovendien kleurt dat ook goed met mijn blonde haar, dus twee vliegen in één klap 😉

De achterkant leek me geschikt voor wat schaamteloze reclame, dus daar staat de link naar mijn blog. Wat ik een beetje jammer vind is dat de oppervlakte van het shirt niet optimaal gebruikt wordt. Ik heb ‘Kimberley’ 2 punten kleiner moeten maken, anders pasten er niet zoveel letters op één regel. Toen ik het shirt uitpakte, zag ik dat er eigenlijk nog ruimte genoeg was! Nu zijn de letters een stuk kleiner dan bijvoorbeeld de voorkant, en dus ook iets minder goed leesbaar van een afstand.

Ik vind het wel heel cool om met een sport top rond te lopen met mijn blog er op, het voelt op zichzelf al een beetje als een overwinning!

Sportshirt bedrukken

Op deze foto was ik net op weg naar de sportshool; dat betekent sportlegging, sport top en een vestje erover heen. Klaar voor een nieuwe work out!

Ik koos voor de top in maat L, ik dacht dan valt hij iets losser, want daar was ik al naar op zoek. Blijkt dus dat de sport top, die overigens geheel van mesh is, net iets kleiner valt en dus geheel aansluit. Gelukkig past hij in ieder geval! Maar hou er wel rekening mee bij bestellen.

De top is dus van mesh en daar ben ik erg tevreden over. Zo kan het vocht als je transpireert goed afgevoerd worden, zweet je minder (omdat het luchtiger is) en stink je dus ook niet zo snel.

Sportshirt bedrukken

Het bestellen van zo’n gepersonaliseerd sport shirt is erg makkelijk via sport-bedrukking.nl — Je selecteert het item dat je wilt bedrukken, in dat geval is dat een tank top in mesh, je kiest man of vrouw (voor ieder wat wils, yay!), een wit, rood of zwart shirt en natuurlijk je maat en kunt vervolgens al aan de slag gaan! Je kunt het lettertype van je tekst kiezen, de grootte en de kleur. De prijzen varieren en hangen af van hoeveel je bedrukt. Voor de sport top alleen betaal je 8,50 en om er bijvoorbeeld alleen Fit Girl op te zetten aan de voorkant, ben je €14,00 kwijt. Helemaal niet duur dus!

De bedrukking ziet er erg mooi en professioneel uit en ik heb ook niet het idee dat het bijvoorbeeld snel los laat. Misschien dat ik in de toekomst wel meer (sport)tops ga laten bedrukken, want ik kan hier veel leuks bij bedenken!

Zou jij een gepersonaliseerde sport top dragen? En wat vind je van mijn ‘design’? 🙂

2 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.