Loading...
Beauty

Mooi voelen met witte tanden – iWhite helpt je op weg

witte tanden

Gezond zijn en je mooi voelen staan als je het mij vraagt direct met elkaar in verbinding. Wanneer ik een slechtere levensstijl heb, wordt bijvoorbeeld mijn huid ook slechter. Eerlijk is eerlijk, ik voel me dan ook minder mooi. Voor mij is dit ook gelijk een incentive om gezonder te leven. Want hoe fijn is het als je in de spiegel kijkt en gewoon terug kunt lachen naar degene die je ziet? Met deze reden vond ik het erg leuk om iWhite te testen. Dit is een natuurlijke behandelmethode voor witte tanden. Het is erg eenvoudig en iedereen kan genieten van een mooi resultaat. Ik kreeg het doosje met bitjes opgestuurd en ging aan de slag.

witte tanden

De werking van iWhite

“Instant Teeth Whitening”. We hebben het allemaal al wel eens gehoord. Je ziet het overal voorbij komen. En negen van de tien keer betaal je je een ongeluk aan allerlei gekke methoden, die uiteindelijk geen witte tanden opleveren. Enigszins sceptisch ging ik de uitdaging aan. In het doosje dat ik van ShyToBuy.nl kreeg zitten 10 losse bitjes, of ‘trays’ zoals ze genoemd worden. In deze trays zit een laagje met het middel dat je tanden bleekt. Ze zijn direct te gebruiken en eenvoudig aan te brengen op je tanden. Zowel voor boven- als onderin. Je kunt er daarom ook twee tegelijk gebruiken, maar zelf heb ik het alleen voor de bovenste tanden gebruikt.

witte tanden

Je brengt de tray aan op schone tanden, drukt het niet te hard aan (anders sijpelt de vloeistof eruit), sluit je lippen en laat het 20 minuten zitten. Hierna kun je de tray verwijderen, je mond goed omspoelen om resten te verwijderen en het resultaat bekijken. Zo simpel is het! Ze zeggen dat je direct resultaat ziet en dat je ook 5 aaneensluitende dagen de bitjes kunt gebruiken voor het beste resultaat. Let wel: elk bitje is voor 1 keer gebruik. Direct weggooien dus.

witte tanden

Mijn ervaring met witte tanden

Ontzettend gele tanden heb ik nooit gehad, gelukkig. Maar witte tanden heb ik altijd gewild. Ik heb dan ook niet voor niets een keer een ‘do it yourself’ middeltje gemaakt om mijn tanden te bleken. Toen iWhite zich aanbood, keek ik daar erg naar uit. Als het echt een eenvoudige en snelle methode is om zichtbaar tanden witter te maken, dan teken ik ervoor! De eerste keer dat ik dit product gebruikt moest ik even wennen; ik vond het niet zo prettig om het bitje in mijn mond te hebben, want ik kon daardoor niet meer zo goed (als normaal) slikken. 20 minuten lijken dan erg lang te duren! Achteraf had ik ook niet het idee dat mijn tanden witter werden, maar daar liet ik het niet bij.

De tweede keer vroeg ik een vriendin samen met mij te testen. Zij heeft natuurlijk andere tanden en dan konden we bij twee mensen het resultaat bekijken en wellicht vergelijken. Zo gezegd, zo gedaan. De tweede keer ging het me al een stuk beter af en de 20 minuten vlogen voorbij. Denk er wel aan dat wanneer je dit met een vriendin samen doet, je moet proberen niet zo veel te lachen… Oeps. Dit keer zag ik wel degelijk resultaat. Bij mijn vriendin zag ik het direct, bij mijzelf in de opvolgende dagen. Het begon me steeds meer op te vallen dat mijn tanden toch echt wel iets witter zijn. Dit wilde ik dus vaker gebruiken!

witte tanden

Mooier voelen met witte tanden?

Nadat ik wel degelijk resultaat zag, voelde ik mij direct zekerder om breeduit te lachen. Hoe vreemd dat ook klinkt. Ik lach erg veel, elke dag. Maar soms word ik me ineens bewust van mijn tanden, die andere mensen dan dus kunnen zien. Natuurlijk lach ik dan rustig verder, maar het liefst wel met mijn mond gesloten. Afijn, wat ik hiermee wil zeggen is dat ik mij echt mooier voelde op het moment dat ik het idee had witte tanden te hebben. Dat is het voornaamste dat ik geweldig vind aan dit product. Vanaf nu gebruik ik het wekelijks. Een beetje als mijzelf verwennen, net als wanneer je een gezichtsmasker gebruikt bijvoorbeeld.

witte tanden

Meer van ShyToBuy

De iWhite Instant Teeth Whitening Kit komt van ShyToBuy. Dit is een webshop waar je eenvoudig online allerlei verzorgingsproducten kunt bestellen. Veel van deze producten wil je wellicht niet in een winkel kopen. Het is daarom erg fijn dat dit online (en dus anoniem) kan. Denk bijvoorbeeld aan producten tegen erectieproblemen, verzorging tegen huidinfecties of lotions tegen ingegroeide haren. Wil jij ook je tanden bleken op een natuurlijke manier? Of ben je op zoek naar (eventueel ongemakkelijke) verzorgingsproducten? Bekijk de webshop dan zeker eens. De kit voor witte tanden kost overigens maar €29,95 – dat is dus maar €6,- per sessie (voor boven en onder) of €3,- per sessie (voor alleen boven/alleen onder).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.