Loading...
Beauty

Winactie: Chocolate or Lily?

Beauty win actie

Van de week postte ik op instagram al een foto van twee setjes beauty producten; welke wilden jullie winnen? Er was veel enthousiasme voor beide setjes, dus ik geef ze ook gewoon beide weg! De win actie is een beetje ter ere van mijn vernieuwde blog, maar vooral om jullie te bedanken voor het enthousiasme op mijn blog, op instagram, maar vooral ook op de Facebook pagina! Meedoen met de actie is erg simpel: laat een comment achter met welk setje je wilt winnen en waarom dat setje. De winnaar maak ik volgende week zondag (21 september) bekend, hierover wordt niet gecorrespondeerd. Klik verder om mee te doen en om nog wat info over de producten te lezen, succes!

Beauty win actie

In het eerste setje zitten maar liefst 6 producten. Het zijn drie mono oog schaduws van Essence (nr.16 So Glam & nr.61 Out of the Blue ) en Catrice (nr.370 Don’t Lie, Lac!), daarnaast vind je een heerlijk verwen masker van Van Der Hoog, met chocolade! Ook zit er een nagellak in van Golden Rose en een high lighter van Etos eigen merk.

Beauty win actie

In het tweede setje zitten drie producten: een smokey eyes setje van Catrice (nr.030 Meet me at the Bonfire ), het White Lily parfum van Kruidvat The Master Perfumer en een nagellak van NYC (nr.020 Madison Square)

Nogmaals: om mee te doen laat je weten welk setje je wilt winnen en waarom je dát setje wilt winnen. Succes!

44 comments
 1. cheyenne

  Erg leuke actie. Ik vind beide setjes leuk, maar ik zou voor de 2e gaan omdat ik zelf smokey eyes erg leuk vibd. Dit draag ik ook graag en ik ben erg benieuwd naar de nagellak en de parfum. Ik hou van lelies dus dat klinkt heerlijk.

  Groetjes,

  Cheyenne

 2. Zoë De Becker

  Ik zou graag het setje met de parfum winnen omdat ik die parfum al super lang wil ! Maar ik mijn geld altijd opdoe aan kleren heb ik nooit geld over om hem te kopen , dus dit zou gewelidig zijn !

 3. yentl hendriks

  Ik zou graag het 1ste setje winnen als cadeau voor mijn mama omdat ze altijd zoveel voor mij doet heb ik nu zoiets als ik dit nu zou winnen en aan mijn mama geef maak ik haar echt blij,ze zou het fantastich vinden!
  Grts

 4. Nynke

  Wat leuk zeg, ik wil graag setje 1. Ik vind het heerlijk om mezelf in de winter te verwennen met een masker. De nagellak heeft een mooie diepe kleur blauw en de andere producten zijn natuurlijk ook geweldig.

 5. Beautyding

  Lief dat je dit doet voor je lezeressen! Hoewel ik een enorme chocolade fan ben, zou ik liever kans maken op setje twee. De parfums van het kruidvat zijn echt heel lekker en ook het oogschaduwdoosje ziet er mooi uit. Over een maand heb ik gala, en de nagellak past perfect bij mijn jurk. Veel succes met bloggen!

 6. Sara

  Wat super leuk zeg! Een winactie ter ere van de positiviteit die je ervaart.
  Ik zou graag kans willen maken op setje 2. Ik heb nog geen parfum van the master perfumer. Eigenlijk een schande voor een low-budget shopper! Daarnaast heb ik de laatste tijd heel goede ervaringen met de lakjes van NYC, dit kleurtje is perfect voor de herfst.
  Liefs, Sara.

 7. Karlien - Polished Cats

  Hele leuke winactie!
  Ik doe zker mee en meer bepaald voor setje 2
  Ik heb net zowat al mijne gekleurde oogschaduw weggedaan omdat ik nu eenmaal meer voor bruintinten ben
  en die smokey eyes lijkt mij echt wel een parel 🙂 En NYC is mijn favo merk van nagellak 😉

  Liefs
  Karlien

 8. Infinity

  Leuke win actie!
  Dat eerste setje lijkt me heerlijk!
  Die nagellak en dat masker zie ik al helemaal zitten! 😉
  Moest ik winnen, zou ik die paarse oogschaduw wel aan mijn mama geven, want zij draagt liever paarse tinten, geef mij maar de blauwe tinten! 🙂

  Liefs,
  Eva ♥

 9. Laura | Lauresque

  Aahh, wat superleuk! Ik zou heel graag meedoen!
  Het tweede setje lijkt me heel tof om te winnen omdat ik dol ben op parfum, en deze geur (en het flesje ook) me heel erg aanspreekt. Ook nagellak vind ik altijd fijn om te hebben, en donkere kleuren als deze spreken me dan ’t meeste aan. Oh, en ik draag bijna alleen maar basic kleuren als de kleuren in dit Catrice pallet. Ik ga echter bijna nooit voor smokey eyes, maar dat kan ik met dit palletje natuurlijk wel een keertje uitproberen en dat lijkt me ook heel tof (:
  Liefs, X

  1. Shelley

   whoeps hahah, ik wil graag het setje winnen omdat ik een nieuw geurtje nodig heb 🙂 Ik had een challenge met mezelf ; “maak alle parfum op voordat je nieuwe koopt”. En tja de stash komt aardig op z’n einde 🙂

 10. Melissa

  Leuk. Ik volg je ook via Bloglovin/FB/Instagram en doe graag mee voor setje nummer 2, met name omdat ik de smokey eyes palette graag wil en de (bijpassende) nagellak super vind. Mijn moeder krijgt dan het parfum voor haar verjaardag; gewoon omdat ze lief is 🙂

 11. Ilse prins

  Wat een leuke pakketjes heb je weer gemaakt zeg!!:):) Ik volg je via bloglovin en facebook!!
  Ik maak graag kans op het bovenste setje, het geurtje heb ik namelijk al dus dan mag iemand anders dat lekkere geurtje ook eens proberen! Lief dat je dit weggeeft aan je volgers/lezers zeg!
  Groetjes ilse

 12. Henrieke van loon

  ❤♡✩✰❤♡✩✰❤♡✩✰❤♡✩✰
  Ik zou graag het eerste setje willen winnen❤♡✩✰
  Net als vele andere van mijn vriendinnen❤♡✩✰

  Want wie wel er niet chocolade op zijn gezicht smeren❤♡✩✰
  en je huid zo stimuleren ❤♡✩✰
  ❤♡✩✰❤♡✩✰❤♡✩✰❤♡✩✰❤♡✩✰

 13. Sabine

  Wat een mooie prijzen. Graag win ik het tweede setje. Ik zet regelmatig smokey eyes als avondmake-up en gebruik daarbij donkere nagellak. Het geurtje ken ik niet, maar wil ik graag proberen.

 14. Kelly

  Wat een enorm leuke setjes, ik kan ook moeilijk kiezen.
  Toch lijkt het me erg leuk om het tweede setje te winnen.
  De nagellak ziet er erg mooi uit en een heerlijke geur is natuurlijk ook altijd welkom.
  Ik ga duimen! 🙂

 15. Denise

  2 super leuke setjes!
  Ik ga voor de eerste, die wil ik graag winnen omdat ik wel toe ben aan een ontspannend maskertje en de make-up eens wat anders is dan wat ik normaal koop. Lijkt me leuk om eens wat anders te proberen!!
  Ik hoop dat ik win!

 16. Bodil

  Setje 2 lijkt me fantastisch! Met mijn donkere haren en ogen zouden de oogschaduw en nagellak me waarschijnlijk super staan en de parfum ben ik erg benieuwd naar. De naam spreekt me in ieder geval erg aan!

 17. Denise

  Ik zou graag setje één willen winnen want ben dol op chocolade en ben steeds meer aan het expirimenteren met oogmake-up en zou met dit setje goed uit de voeten kunnen. Leuke winactie!

 18. Karin

  SODEJUUUUUUUUUUUU….wat een verrukkelukke giveaway Maxime ☺
  Mmmmm ik zou erg graag setje LILY winnen …. de geur Amber heb ik nl al en die is errug goed 😀 LILY lijkt me een zalig zacht geurtje voor naar mijn werk in het ziekenhuis.Niet te overheersend want ik wil de kraamvrouwen ( en baby’s) op mijn afdeling natuurlijk niet bedwelmen hihihi 😉
  Sowieso grijp ik bij mijn lievelings drogist Kruidvat vaak naar de cosmetica van Essence ,NYC & Catrice want er zitten echt toppers tussen die ik supergraag gebruik ♥♥♥
  Oké……heel erg leuk om van mijn ogen Smokey Cateye te maken …..geweldig sexy & onweerstaanbaar….miauwwwwwwwwwww ☺☺☺Liefs Ka

 19. Annelaure

  Wat een superactie! Ik vind beide pakketjes leuk, maar omdat ik heel erg van het nostalgische hou – poedertinten en bloemige geurtjes, kies ik voor het tweede pakketje.

 20. Anneliese

  Ik vind setje 2 erg mooi, erg leuk om een Smokey-Eyes te proberen en ik ben gek op parfum.
  En nagelak gebruik ik altijd, ik vind de kleur ook erg mooi.

  Wat een leuke actie 🙂

 21. Lies

  Super leuk en lief deze actie!! Ik zou het liefste het tweede setje willen winnen omdat ik toe ben aan een nieuw luchtje (met name inspiratie voor een lekker nieuw luchtje) en ik altijd al eens de smokey eye uit wilde proberen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.