Loading...
Beauty

Update: DIY Tanden bleken

Ik zou jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen met het zelf bleken van mijn tanden. De bovenste foto is de ‘before’ foto, de onderste is na twee weken. Op dat moment had ik twee keer de DIY gedaan. Wat een verschil he?! Ik ben er helemaal enthousiast over, want de werking begint nu toch wel echt duidelijk te worden! De DIY doe je niet elke dag, maar eens in de week of twee weken. Ik doe ‘m elke week, en maak er dan zo’n foto van. Dit doe ik minstens een maand om aan jullie te laten zien. Het begint een soort verslaving te worden, dus ik denk dat het een standaard wekelijks ritueel wordt! 

Waar ik het over heb? Lees over de DIY tanden bleken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.