Loading...
Beauty

Update: DIY tanden bleken

Hey y’all! Ik zou vanaf vandaag beginnen met de DIY tanden bleken waar ik het afgelopen donderdag over had. Funny thing is, ik heb afgelopen donderdag mijn verstandskies onverwacht laten trekken! Behalve de achterlijk dikke wang die ik er aan over heb gehouden, zit er dus ook een ‘open wond’ in mijn tandvlees. Het is wel gehecht, maar het moet natuurlijk nog helen. Omdat het nog moet helen, en ik wil dat dat zo snel mogelijk gebeurd, ga ik mijn mond even niet blootstellen aan mogelijk pijnlijke dingen. Zoals bijvoorbeeld waterstofperoxide, die in de DIY voorkomt. DAMN! Ik moet dus even aanzien hoe alles verder gaat, maar zodra het kan ga ik de DIY-uitdaging aan! 

Keep you posted XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.