Loading...
Gezonde lifestyle

Unboxing Body & Fitshop

Body & Fitshop

Yay! Eindelijk weer een bestelling geplaatst bij een van de webshops die ik het liefst bezoek: Body & Fitshop. Ik had er al eerder wat producten besteld waaronder proteïne poeder voor na het sporten en een blender bottle. Die laatste was de voornaamste reden dat ik opnieuw een bestelling plaatste, omdat die niet meer goed was en ik een nieuwe wilde. Toen zag ik natuurlijk meteen de mogelijkheid wat nieuwe dingetjes te proberen, zoals chocolade, chips en kokos voor in mijn smoothies! Kijk je mee naar mijn Body & Fitshop bestelling?

Body & Fitshop

Ik doe er de laatste tijd alles aan om gezond te eten, maar eerlijk is eerlijk ik “dieet” niet. Als ik wat lekkers wil, pak ik wat lekkers. Ik let er nog wel altijd op dat er geen toegevoegde suiker in zit, maar dat is dan ook alles. Ik hou gewoon van lekker eten en snacken! In de shop zag ik de proteïne chips (?!?!) en chocolade repen (!!!). Die zouden gezond moeten zijn vanwege goede toegevoegde ingrediënten en minder of geen slechte toegevoegde ingrediënten. Ik laat er nog niet te veel over los, want over beiden zal ik binnenkort nog een artikeltje schrijven!
Body & Fitshop

Ik vertelde laatst al dat ik weer helemaal van het smoothie maken ben. Elke ochtend drink ik een smoothie, het liefst een groene om de dag goed te beginnen! Kokos schijnt een goed en gezond ingrediënt te zijn, en vooral snippers (pure kokos) geven een lekkere smaak aan exotische smoothies. De kokos olie heeft weer een andere werking; die brengt bijvoorbeeld je spijsvertering op gang, is antibacterieel, boost je immuun systeem en houdt je bloedsuikerspiegel op peil. Ook hierover meer in een artikel dat ik binnenkort schrijf over smoothies!

Body & Fitshop

Voor de afwisseling van mijn ontbijt (dat nu voornamelijk bestaat uit een groene smoothie en een volkoren knäckebröd met brie), wilde ik af en toe pannekoekjes maken. Daarmee kun je goed variëren en die kun je ook lekker eten met fruit (just what we need met dit weer!). Ik kocht een zak pannekoekmix dat bestaat uit speltmeel, havermeel, boekweitmeel en amandelmeel. Het bevat geen toegevoegde troep (geen zout, geen suiker) en is daardoor 100% natuurlijk. Ik heb geen flauw idee of het ergens naar smaakt! Maar wellicht dat dit nog eens op instagram terug komt. 🙂

Oh ja, ik las ook dat chlorella en spirulina ontzettend goede stoffen zijn voor je lichaam. Bijvoorbeeld voor het verwijderen van gifstoffen in je lichaam, en zit vol met vitamine mineralen en eiwitten. Ah, hier ga ik spoedig ook over schrijven! Ik ga deze de komende tijd proberen (het zijn 240 tabletten en ik neem er 2 op een dag). Wie is er benieuwd?

Body & Fitshop

En last but not least; de blender bottle (rechts) die ik opnieuw besteld. Ik gebruikte deze vorig jaar veel om proteine shakes mee te maken – door de spiraal bal die erin zit kun je shaken en mixen door de fles te schudden. Ik had er eens een restje van de proteine shake in laten zitten (veel te lang) waardoor het was gaan rotten en ik die misselijkmakende geur niet meer uit de fles kreeg. Weggegooid dus, maar het was tijd voor een nieuwe! Ik merk dat de proteineshakes veel doen voor mijn lichaam en daarom wil ik ze graag weer drinken na het sporten. Omdat ik deze bestelling deed kreeg ik gratis van de Body & Fitshop een kleine shake beker. Die kan ik mooi gebruiken voor mijn tweede smoothie!

‘S ochtends maak ik ‘te veel’ smoothie waardoor ik in de ochtend één glas drink, en de rest bewaar voor de lunch. Dit hoef ik nu niet meer in een plastic flesje te bewaren (die lastig schoon te maken zijn) maar kan ik mooi in deze leuke roze beker doen. Die ook nog eens gebruikt kan worden om proteine shakes te maken.

Body & Fitshop

YUM! Vandaag een keer geen groene smoothie *whoops*. Ik ga lekker de nieuwe producten en ingrediënten testen en proberen en zal snel wat meer artikelen ook hierover schrijven! Ik ben zelf erg benieuwd, ook naar hoe de pannenkoeken gaan smaken bijvoorbeeld. Laat het me vooral weten als je vragen hebt over de producten die ik besteld heb bij Body & Fitshop.

Oh, en heb jij wel eens besteld bij Body & Fitshop en wat zijn je favoriete producten?

 

*UPDATE* Ik heb nu ook vitamine D capsules van Body & Fit.

3 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.