Loading...
Persoonlijk

Things I like, things I love!

Things I like, things I love

Okay, ik heb weer wat nieuws! Een kijkje in mijn leven en dagelijkse bezigheden door ‘things I like, things I love’. Nog geen flauw idee hoe vaak ik zulke artikelen ga posten, maar vandaag in ieder geval vast de eerste! Things I like, things I love wordt een artikel waarin ik 3 dingen laat zien die ik leuk vindt, en 3 dingen waar ik van hou. Dat zijn soms dingen die me heel dierbaar zijn, altijd. En soms dingen die ik op dat moment gewoon heel erg prettig vindt! Ik trap af met bovenstaande foto, namelijk barbies! Niet zo maar barbies, maar deze staan bij ons op het toilet! Super leuk!

Wat ik nog meer ‘like’ op het moment?….

Things I like, things I love

De planten op mijn slaapkamer. Ik vind planten in een huis en/of slaapkamer erg belangrijk, het geeft echt karakter aan een ruimte en zorgt ervoor dat het gaat ‘leven’.

Things I like, things I love

Momenteel ben ik dol op avond wandelingen! Ik woon nu sinds kort op een heel andere locatie dan eerst en zie Arnhem dan echt vanuit een ander perspectief. Bovendien is het ook goed voor mijn lichaam en gezellig om met een vriendin samen te doen ’s avonds!

Things I love.

Things I like, things I love

Natuuuuurlijk mijn katjes! Het zijn zulke lieve beesten! En zo soft and fluffy! Op het moment dat ik dit artikel maakt ligt er een naast me te kroelen… Te lief.

Things I like, things I love

Yankee Candles! Ik heb er al vaker over geschreven, en honey blossom blijft mijn all time favorite. Heerlijk. Love it!

Things I like, things I love

Op het moment begin ik elke dag met een (groene) smoothie, en dat doet me zo goed! Meestal maak ik te veel waardoor ik voor de lunch ook nog een groot glas heb. Echt heerlijk. En wederom goed voor mijn lichaam! Binnenkort een artikeltje met wat favorieten? I think so!

Op  het moment geniet ik echt van de dingen die goed zijn voor mijn lichaam zoals gezonde voeding en voldoende beweging, lekker in de buitenlucht zijn. Maar ook de dingen in mijn nieuwe huisje, ik maak mijn omgeving graag eigen en dat doe ik met accessoires die ik gewoon erg leuk vind, planten, of kaarsen die de ruimte een sfeer mee geven. Things I like, things I love dus! Binnenkort meer 🙂

Wat zijn op het moment dingen die jij echt heel leuk vindt of waar je zelfs van houdt?

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.