Loading...
BeautyMyStyle

TBS Vitamine E hand & nagel verzorging

TBS ja, anders werd de titel te lang; ik heb het natuurlijk over The Bodyshop. Je ziet hier regelmatig acties of producten van The Bodyshop langs komen – ik denk dat het inmiddels een van mijn top 3 favoriete verzorgingsshops is.

Ik ben niet iemand die dagelijks hand crème gebruikt. Hoogstens als ik veel gewerkt heb en mijn handen echt wat droog aanvoelen, maar dat komt niet zo vaak voor. Deze crème van The Bodyshop kreeg ik gratis bij een bestelling van een tijdje terug. En ach, als hij toch gratis was, waarom dan niet gelijk even testen? 

Zoals ik al zei gebruik ik niet vaak handcrème. Dat betekent echter niet dat ik niet weet of een crème fijn is of niet 😉 Deze van The Bodyshop is verreikt met sheaboter (deze sheaboter is ingekocht via Community Trade, The Bodyshop doet veel voor de wereld en de natuur :-)). De vitamine E beschermt je huid en maakt ‘m zachter. Sheaboter geeft crèmes altijd een fijne milde geur. Fijne combinatie dus!

De creme masseer je zoals alle cremes zachtjes in en gebruik je over je handen maar ook je nagelriemen. Je nagelriemen worden dan minder stug, drogen niet uit en daardoor zien je handen er in hun geheel mooi verzorgd uit. Heb je wat droge huid of velletjes naast je nagels? Een paar dagen deze handcrème gebruiken en je bent er vanaf!

Ik ben voor deze handcrème omdat ten eerste de geur lekker is (mening, I know). Ten tweede voelt je huid lekker verzorgt aan; hij zal niet zo gauw uitdrogen, ook met dit weer niet, en is ook nog eens geschikt voor alle huidtypen. En drie: The Bodyshop doet NIET aan dierproeven en steunt ontwikkelingslanden e.d. De producten van The Bodyshop zijn altijd fair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.