Loading...
BeautyMyStyle

Review: Lush Lemony Flutter

Lush Lemony Flutter

Een beetje beautylover of beautyblog lezer kent dit product al een tijdje, het is namelijk echt een geliefd wondermiddel hier in beautyland. Ik zelf dacht het nooit nodig te hebben, dus daarom had ik het nooit eerder geprobeerd. Toen ik een tijdje terug bij de Lush winter collectie lancering was, kon ik hem toch niet laten liggen. Ik heb het natuurlijk of Lush Lemony Flutter; dé nagelriemcrème die wonderen verricht. Met het koudere weer verandert vaak je huid ook; alles wordt net even wat droger en bij mij is dat te zien aan mijn vingers. Lemony Flutter to the rescue!

Lush Lemony Flutter

Dit potje van Lush bevat een dikke gele substantie met een korreltje hier een daar. Het is een rijke crème die vooral hydrateert. In eerste instantie absoluut bedoeld voor je nagelriemen, maar eigenlijk overal te gebruiken. De crème bevat cacaoboter, mango boter en allerlei oliën zoals sojaolie, kokos olie, vlaszaad-olie en avocado olie. Maar het allerbelangrijkst: citroen infusie en citroen essentiële olie. Dit zie je (geel!), hoor je (lemony..) en ruik je (yum!). Lush zegt zelf dat dit goed is voor je humeur, maar vooral voor je nagels; citroensap is algemeen bekend als nagel trucje. Je nagels die misschien wat verkleurd zijn lichten hiermee wat op.

Lush Lemony Flutter

De boters en oliën die dit heerlijke goedje bevat zorgen voor het zacht en soepel maken van je nagelriemen en dat bevordert de nagelgroei. Ultiem product dus ook voor nagelbijters of degene waarbij de groei van nagels gewoon niet snel genoeg gaat.

Ik heb de laatste tijd ontzettend uitgedroogde nagelriemen, omdat het weer gewoon een stuk kouder is. Dit is niet ‘erg’, mijn nagels groeien nu niet langzamer dan normaal bijvoorbeeld. Wel vind ik het er allesbehalve mooi uit zien, en dat wilde ik graag verbeteren. Ook bijvoorbeeld voor wanneer ik swatches maak van nagellak. Afijn; daar is dus lemony flutter.

Lush Lemony Flutter

Je hebt slechts een likje van de crème nodig, want vanwege al de boters en oliën is hij erg rijk, vettig en dus zuinig. Ik dep een klein dotje op elke nagel, bij de nagelriemen en smeer het daarna uit. Dit verspreid ik dan over mijn hele nagel. Je ziet dat het dan nog wat vettig eruit ziet maar dat trekt vanzelf in. Ik merk meteen dat dat mijn nagelriemen zachter worden, maar ook de huid van mijn vingers. Dit spul is écht overal voor te gebruiken; denk bijvoorbeeld aan droge ellebogen of voetzolen! Het kan allemaal.

Ik vind het heerlijk spul omdat het zuinig is en perfect werkt. De droogste plekjes maakt de crème nog zacht en dat is precies wat je nodig hebt in de wintermaanden! Het overgrote deel van de ingrediënten is natuurlijk en de rest is ‘veilig synthetisch’ bestempeld, ook koopt Lush alle ingrediënten in van partijen die niet op dieren testen. Helemaal groen dus, als je het mij vraagt! En MyStyle approved.

De Lush Lemony Flutter koop je in de Lush winkel of online voor €10,65 (45g) — Ook prima, want hoewel het misschien prijzig lijkt; je kunt hier zo lang mee doen, dat tegen de tijd je potje leeg is je de prijs al niet eens meer weet.

Follow on Bloglovin

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.