Loading...
Beauty

Review: Hema eyeliner nr.24

Hema eyeliner nr.24

Nog nét voor ik mijn no-buy periode begon, kocht ik samen met wat lipsticks deze eyeliner van Hema. Hij is in een mooie donkerblauwe kleur en gaf me een beetje een feestdagen-gevoel; dat moet ik toch proberen! Ik ben nog steeds niet zo’n held met eyeliners, hoewel ik er wel iets beter in wordt. De eyeliners van Hema heb ik eigenlijk nooit goede ervaringen mee gehad. Maar wie niet waagt, wie niet wint; dus ik hoopte op een verbeterde variant in deze blauwe. Wie zal ‘t zeggen…

Hema eyeliner nr.24

Hema eyeliner nr.24 (donkerblauw)

Ik mocht gelijk concluderen dat deze eyeliner vooral geschikt is voor rechte lijnen. Zoals je ziet is ronde vormen maken niet zijn sterkste punt en dat mocht nog wel eens lastig zijn bij bijvoorbeeld het maken van een wing. Ik vind hier ook de kleur een beetje tegenvallen. Met mijn blauwe ogen dacht ik dat het donkerblauw mij perfect zou staan — De eyeliner is erg vloeibaar waardoor hij geen ‘solid’ lijnen zet en zo de kleur ook deels vervaagd en niet meer egaal is. Wat zonde!

Natuurlijk heb ik het tóch geprobeerd, en hieronder zie je iets van het resultaat…

Hema eyeliner nr.24

Hema eyeliner nr.24

Ik vind de kleur op mijn oogleden nog behoorlijk meevallen, máár deze lijn was niet in een beweging gezet, helaas. Ik heb een beetje moeten bijwerken, wegvegen, bijwerken en weer wegvegen. Zoals op mijn hand stond de lijn er niet egaal en het duurde even voordat dat wel het geval was.

Het maken van een ‘soort van wing‘ ging eigenlijk per ongeluk. Ik had een soort spasme in mijn hand waardoor er ineens een lijn voorbij mijn ogen en iets omhoog stond! Niet erg praktisch in het dagelijks leven, wel om ‘t een en ander te testen.

Ik vind het effect niet mind-blowing maar de kleur valt na een paar keer toch niet tegen; mooi dus. Verder vind ik de eyeliner van Hema (deze, en de vorige die ik eens gebruikt heb) veel te vloeibaar, hier kun je geen goede lijnen mee zetten! Ook zat het kwastje te strak in het flesje/ potje (?!) waardoor ik erg hard moest trekken ‘m eruit te krijgen en ik bijna knoeide; niet handig, Hema!

Uiteindelijk dus wel een mooie kleur maar geen fijn product, niet aan te raden dus, zelfs niet met de prijs van slechts €2,50

Follow on Bloglovin

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.