Loading...
Geen categorie

Provencaals huis in voormalige oliefabriek – mijn droomhuis!

Provencaals huis

Bron artikel en foto’s: NSMBL.nl

Oh. Wat. Heerlijk. Ik keek een paar dagen terug op Timehop en zag dat ik 3 jaar (!!) geleden een link van NSMBL gedeeld had, met een prachtig Provencaals huis. Het huis staat ergens in de Provence (zuid-oost Frankrijk) en was voorheen een oliefabriek. Dat kun je je echt niet voorstellen wanneer je de foto’s ziet. Drie jaar geleden besloot ik al dat dit mijn droomhuis was, en nu ik hem weer zag was ik daar nog steeds van overtuigd! Kijk mee en droom weg naar de foto’s van dit Provencaalse droomhuis!

Provencaals huis

Nou zou ik zelf niet zo gauw een dierenvel als kleed neerleggen (hey, ik hou van dieren!), de trap is wel ontzettend mooi, zo klassiek! Het kleed maar even omwisselen dus.
Provencaals huis

Provencaals huis

Provencaals huis

Als dit niet de meest relaxte zitkamer is die ik ooit heb gezien… Héérlijk! En die stenen muren en halfronde raampartij… prachtig! Zo puur.

Provencaals droomhuis
Provencaals droomhuis
Provencaals droomhuis

Provencaals huis

Normaal ben ik niet de eerste die houten meubelen zou uitkiezen, maar zo in een keuken, en vooral met de stenen muren past het perfect. Een heel pure, rustgevende landelijke sfeer. Tot rust komen, noem je dit!

Provencaals huis

Kiddie bedroom, so cute!

Provencaals huis

Een van mijn favoriete kleuren (antraciet) op de muren, een grote ronde spiegel, twee wastafels. Dan heb je al bijna alles wat ik van een badkamer wil!

Provencaals huis

En toen was er ook nog een bad. Die wil ik ook! Ik vind dat ontzettend gaaf, die ‘oude stijl’.

Provencaals huis

Provencaals huis

Provencaals huis Best gek, zo laag onzichtbaar bed. Maar zorgt het er niet voor dat je de hele dag wil rollen op je bed (en misschien dat fluffy kleedje ook)?

En als je dacht dat je dan alles gehad had…

Provencaals huis

Óók nog een zwembad in de tuin. Wat gras. Heel veel zon. Daar wil ik mijn ontbijtje wel eten. En mijn lunch. En diner dan ook maar!

Ik ben echt verliefd. Wonen in de Provence, een groot huis, mooi ingericht, prachtig gebouw, lekker zonnen én afkoelen. Ik zeg toekomstplan!

Wat vind jij van huizen als deze?

8 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.