Loading...
Persoonlijk

Photo diary: Verhuizen, inrichten, proosten!

Photo diary

Okay, daar gaan we dan! Inmiddels ben ik geinstalleerd in mijn nieuwe huisje en heb ik er al een paar nachtjes geslapen, gegeten en geleefd. Niet per se in die volgorde. Ik heb bijna dagelijks foto’s gemaakt om het proces een beetje bij te houden, maar vooral is het leuk het eind resultaat te laten zien. Ik ben twee weken voordat we de sleutel kregen al af en toe bezig geweest met schoonmaken/verven/verhuizen en dingen in elkaar zetten. Vanaf afgelopen woensdag ben ik hardcore gaan rijden met mijn spullen en meubels. Ik ben dagelijks tot heel laat ’s avonds bezig geweest en ben er nog steeds niet helemaal van bijgekomen! Maar ik zou zeggen kijk mee naar mijn photo diary en laat me weten wat je ervan vindt 🙂

Photo diary

Ah, toen was mijn kamertje nog kaal en wit. Ik heb inmiddels de muur waar je naar kijkt paars geverfd (het is een barba papa kleur geworden, maar ik wilde iets mooiers…) Anyway, daarvan post ik binnenkort nog wel een instagram, want had er geen goede foto van!

Photo diary

Mijn bed was het enige dat ik nieuw moest kopen, dus die zette ik vast in elkaar. Wat een hel!

Photo diary

Gelukkig had ik goed gezelschap en kon er ook even geproost worden 🙂

Photo diary

Een dag later was ik echt suuuper gaar. Maar dan ook echt. Oke, niet alleen de dag erna. Hoe dan ook, gewoon door!

Photo diary

Na de verhuizing stonden al mijn meubels er in en realiseerde ik me dat het echt een winter wonderland is, als je zo kijkt. Alles wit!

Photo diary

Maar daar kon ik al gauw verandering in brengen 🙂 Lekker al mijn dingetjes bij de hand, door de kast al afscheiding. Zo heb ik een werkplek en een slaap plek!

Photo diary

De katten ook, overigens. Die vinden het heeeerlijk de hele dag op mijn nieuwe bed te liggen samen!

Photo diary

Ik geloof dat dit de eerste ochtend was die ik in mijn nieuwe appartement wakker werd. Met een grote kop thee lekker in de zon op het balkon! Die zit op het zuiden, dus we hebben bijna de hele dag zon (als die schijnt..)

Photo diary

Vlak nadat ik mijn zorgen uitsprak over dat de katten minder aten dan voorheen, ging Milo lekker eten. Niets aan de hand dus. Lekker, die brokjes! 😉

Photo diary

Mijn bed is echt een zee van rust. Qua kleuren niet zo rustig als wat ik voorheen had, maar wel lekker feminine! Ik ben super blij met het bomen schilderij (ikea) En heb ook vanuit mijn bed alles bij de hand.

Photo diary

Natuurlijk is dit mijn favoriete plekje in mijn slaapkamer! Een van mijn beauty kasten, waarin ook mijn dagelijkse make-up zit. Aangekleed met andere dagelijkse produten, mijn parfum en sieraden. Ik hou van dit uitzicht!

Photo diary

De woonkamer krijgt langzaam maar zeker ook vorm. Ik heb mijn oude bank en nog oudere salontafel neer gezet. Er moet nog een goed tv kastje komen.

Photo diary

Maar ook hier is het uitzicht prima. Mijn Parijs schilderij geeft echt karakter aan de kamer! Het uitzicht vanaf het balkon is niet veel bijzonders, maar is een heerlijk rustig en zonnig plekje 🙂

Photo diary

Ik sloot gisteren mijn dag af met het ophangen van dit magneet bord waar ik een ‘Wall Of Grattitude’ van gemaakt heb. Allerlei kaartjes en dingetjes van de leuke dingen die ik de afgelopen jaren gedaan heb, heb ik hier opgehangen. Heerlijk inspiratie bord van achter mijn bureau en goed om te beseffen hoe dankbaar ik voor alles in mijn leven ben 🙂

Q: Wat vinden jullie van mijn woning en mijn Wall Of Grattitude? En heb je ook van die favoriete plekjes in huis/je slaapkamer?

8 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.