Loading...
Beauty

NOTD: Christmas nails!

Christmas nails

Zoals elke maandag, de afgelopen weken, zet ik toch nog een NOTD online. Dat is de afgelopen weken meestal gewoon kleurtje geweest dat ik nieuw binnen had, maar dit keer iets meer ‘nail art’. Voor kerst is het natuurlijk leuk iets groter uit te pakken met je outfit, make-up en je nagels! Ik vind de combinatie van rood en gouden glitters meer dan perfect voor kerst. Met kerst zullen dus niet alleen mijn lippen, ook mijn nagels knal rood zijn. De glitters bracht ik dit keer ook eens anders aan op mijn nagels, zoals je ziet! Lees meer voor meer swatches en lees wat ik gebruik om mijn nagels te verzorgen en klaar te maken voor kerst.


Christmas nails
Christmas nails

Het mooist vind ik zelf als je echt een intens rode kleur gebruikt, maar iets donkerder is natuurlijk ook gepast met kerst! De gouden glitters komen uit mijn favoriete potje van Orly, en heb ik aangebracht met behulp van plakband. Dit is echter niet mijn sterkste kant… Zorg dat je nagellak absoluut droog en uitgehard is voor je plakband aanbrengt. Ook als je net zo ongeduldig bent als ik! Desnoods lak je ze de ene dag rood en de dag erna breng je glitters aan…

Als je nagellak is uitgehard scheur je twee stukjes plakband af. Let even goed op hoe je deze op je nagel plakt, want je wilt het wel in één keer goed doen… Het plakbandje doe je vanaf het midden van je nagel aan de bovenkant schuin omlaag naar de hoek van je nagel aan de onderkant. Aan beide kanten dus. Zo krijg je de meest rechte driehoek en kun je naar wens glitters aanbrengen! Easy peasy.

Ook een leuk idee is meerdere nagels met zo’n glitter driehoek te sieren, of een of meerdere accent nagels helemaal in glitter te bedenken. Alleen het bovenste randje in glitter kan ook mooi zijn!

Christmas nails

Voor deze ‘nail art’ heb ik mijn nagels en vingers eerst goed ingesmeerd met Lush Lemony Flutter — Droge randjes maken een nail art er niet mooier op! Ik bracht twee laagjes rood aan, een glossy top coat (ik pak de laatste tijd erg vaak de gel top coat van Sally Hansen!) en bracht daarna de glitters aan.

Wat vind jij de perfecte kerst-kleuren voor op je nagels, en hoe maak jij ze mooi deze kerst?

14 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.