Loading...
Beauty

NOTD: Catrice Soft Matt Your Fresh Apri-Coat

Catrice Soft Matt Your Fresh Apri Coat

Oh. My. God. Look at that colour! Terwijl ik eigenlijk niet van plan was uberhaupt iets te kopen, spotte ik toch een prachtige lichtroze, matte (!) kleur in het schap bij Kruidvat. Catrice is een tijdje terug met luxury nudes gekomen en heeft zachte matte kleuren. Hoewel ik de kleuren niet allemaal echte nudes vond, en de meeste al (bijna) waren uitverkocht (populair!) vond ik toch nog Catrice soft matt Your Fresh Apri Coat, en die moest van mij zijn. Licht roze kleuren vind ik sowieso lastig, omdat ze vaak niet goed dekken of er te barbie uit zien, deze moest het worden, want mat! Ik maakte swatches, kijk dus vooral mee!

Catrice Soft Matt Your Fresh Apri Coat

Catrice Soft Matt Your Fresh Apri Coat

Bovenstaande foto’s zijn van Your Fresh Apri Coat met twee lagen. De lak wordt soft matt genoemd, maar is in mijn ogen gewoon hartstikke matt. En ik vind het prachtig. De lak droogt ontzettend snel en daardoor is het erg lastig een tweede laag streeploos aan te brengen. Ook is te kwaliteit niet denderend, ik fotografeerde een dag na aanbrengen (een halve dag, eigenlijk) en hij begint al lichtelijk te chippen. Ik heb echter nog geen base coat aangebracht, en een topcoat leek me ook niet nodig gezien het effect van de nagellak zelf!

Catrice Soft Matt Your Fresh Apri Coat

Hier de nagellak nog een keer met maar 1 laag. Vind de kleur wel mooier, maar hij dekt gewoon niet goed genoeg. Was te verwachten met zo’n lichtroze kleur! Wat ik ook al verwachtte is dat het niet écht een ‘nude’ is, te poppig, nog wel. Ook een beetje een parelmoer glans wat de lak net niet 100% classy maakt. Maar hey, het matte effect maakt bijna alles goed.

Ik begrijp het als sommigen deze roze kleur echt te roze vinden, maar ik denk als je geen roze laat terugkomen in je outfit (wat ik uberhaupt aanraad) en een beetje compenseert met wat donkerdere make-up, dat het dan prima te doen is.

Door de Luxury Nudes ben ik niet echt van mijn stuk gebracht, maar door de matte roze kleur wel. Misschien dan toch nog wat andere kleuren proberen? Ik ga deze in ieder geval de hele week dragen én ervan genieten. Via instagram blijf je op de hoogte van deze en andere swatches!

14 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.