Loading...
Geen categorie

Nike Air Max 1 Midnight Navy – New in!

Nike Air Max 1 Midnight Navy

Oops! I did it again. Ik zag dat de kindermaten van Nike tot 38.5 gaan (mijn maat!) en dat er sale was. Mijn oog viel op een nieuw paar Nike Air Max 1, en vanwege de prijs kon ik ze niet laten liggen. Inmiddels geniet ik al twee weken van deze pareltjes, maar ik moest ze toch nog even laten zien! In alle eerlijkheid: ik heb een behoorlijk aantal sneakers gehad, maar deze Nike Air Max zitten het aller aller aller fijnst. Maar echt! Aanradertje dus. Zeker wanneer je ze kunt scoren voor bijvoorbeeld de helft van de originele prijs (130 a 140 euro).

Nike Air Max 1 Midnight Navy

Toen ik ze uit de doos haalde dacht ik in eerste instantie vanwege de donkerblauwe kleur dat ik ze niet kon matchen met een blauwe spijkerbroek. Midnight Navy, heet deze kleur, en ze staan prima met een blauwe spijkerbroek! Dat probleem dus ook weer opgelost.

Toen ik mijn Nike Air Max Ultra Essentials liet zien vertelde ik dat ik waarschijnlijk eerst Adidas Flux zou kopen. Maar dat is er dus niet van gekomen! Inmiddels heb ik mijn oog ook alweer laten vallen op een ander paar Air Max, een uitvoering die nét uit is. Omdat ze zo nieuw zijn zullen ze wel niet spoedig in de aanbieding komen, dus misschien moet ik daar nog maar even mee wachten… Anyway, ze gaan wel op de wishlist:

Nike Air Max 1 Premium Leather Medium Grey

Nike Air Max 1 Premium Leather, Medium Grey – Bron

Wat denken jullie, zijn mijn Nike Air Max 1 Midnight Navy een waardevolle toevoeging aan de collectie? Ik wil niet meer zonder!

Wat zijn op het moment jouw favoriete sneakers?

2 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.