Loading...
Beauty

New in: Toni & Guy haarproducten

Toni & Guy haarproducten

In het artikel over een abonnement op ELLE magazine, schreef ik dat ik wat  Toni & Guy haarproducten had ontvangen als cadeau bij het abonnement. Ik testte afgelopen weken de shampoo voor beschadigd haar en een masker dat vooral voedend is. Deze producten komen uit de Toni & Guy Cleanse en Toni & Guy Nourish lijnen. Zoals je op de foto al ziet was de shampoo for damaged hair gepimpt met een mooie afbeelding van Marchesa (mode-merk). Omdat ik mijn haren verf, is het al gauw beschadigd (chemicaliën, hallo!) en om mijn lange haar lang goed te houden, verzorg ik de punten graag met een voedend masker. Lees verder voor mijn mening over deze Toni & Guy producten.

Toni & Guy haarproducten

De shampoo voor beschadigd haar zit in een fles waarmee je eigenlijk nooit kunt knoeien. Je drukt de helft van de bovenkant in en er verschijnt een kleine opening waar de shampoo uit komt, even een beetje druk zetten en daar komt je shampoo. De shampoo is blank van kleur en is erg dun. Je hebt niet ontzettend veel nodig om het goed te laten schuimen, maar ik masseer mijn haar altijd rijkelijk in en laat het dan even zitten.

Het masker zit zoals je zit in een pot, wat ik minder handig vind (want deksel op en dicht doen tijdens douchen + met masker op je vingers etc.) Het wordt een reconstruction mask genoemd; om je beschadigde haar dus terug te brengen naar zijn beste zelf. Ik gebruik deze graag voor mijn punten. Na het wassen knijp ik mijn haar een beetje droog en breng het masker in de punten aan. Dit laat ik een minuut of 3-5 zitten voordat ik het weer uitspoel.

Ik moet zeggen dat mijn haar van deze producten, vooral de shampoo, heel slap wordt. Alsof het verdunt wordt, of zo. Niet dat het er niet goed uit ziet, maar van volume kan ik in ieder geval absoluut niet spreken. Mijn haar voelt wel heel lekker zacht aan en het glanst mooi alsof het erg goed verzorgd wordt. En daarom vind ik deze haarproducten toch wel erg fijn. Mijn punten zien er niet meer zo droog uit door het masker (gebruik ik ongeveer eens per week) en mijn haar glanst mooi en is zacht. Ik klaag niet!

De Toni & Guy haarproducten kun je in de winkels en online vinden voor zo’n €11,00

Wat is jouw favoriete Toni & Guy product?

4 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.