Loading...
Geen categorie

NEW IN: iPhone 6 hoesjes

iPhone 6 hoesjes

“Wat heb je nu weer besteld?” Klonk het alweer door de hal. Helemaal niets! Heb ik van GSMpunt gekregen om over te bloggen; want ik heb een nieuwe telefoon, en daar horen nieuwe hoesjes bij! Ik bestelde een tijdje terug al wat iPhone 6 hoesjes, maar op één na vielen deze een beetje tegen. Het kwam dus hartstikke goed uit dat GSMpunt mij een Otterbox en twee merkloze hoesjes aanbood. Ik koos bewust voor drie verschillende soorten, zodat ik makkelijk kan laten zien wat de voor- en nadelen van verschillende modellen zijn! Kijk mee naar het begin van een nieuwe verzameling!

iPhone 6 hoesjes

Allereerst mijn favoriet: hoe kan het ook anders, hij is roze! Nou ja, deels dan. Wat het leuke aan dit hoesje, is dat hij wel de gehele achter- en zijkant bedekt, maar je nog steeds de mooie kleur van je iPhone kunt zien. Het hoesje is te vergelijken met een bumper, die toch de achterkant bedekt met een transparant laagje. Heel gaaf als je het mij vraagt! En deze is er ook in andere kleuren, dus ook als je niet zo gek bent op roze is dit hoesje wellicht wat voor jouw iPhone 6 😉

iPhone 6 hoesjes

Daarnaast koos ik voor een full cover hoesje dat ik eerder ook voor mijn iPhone 4 had. Dit hoesjes beschermt je iphone van voor en achter, en heeft ook de ruimte om pasjes in te bewaren. Dit soort hoesjes zijn mijn favoriet voor wanneer ik uit ga! Op deze manier hoef je niet gauw een (klein) tas(je) mee te nemen, maar kun je makkelijk je telefoon, id kaart en pinpas in een broekzak stoppen! Dit hoesje sluit met een bandje met magneetsluiting en is daarom altijd makkelijk op en dicht te doen. Doordat je iPhone in de cover in een strak hoesje zit, zal hij er nooit zomaar uit vallen.

Zoals je op de eerste foto in dit artikel zag, heeft dit hoesje een gebloemde katoenen buitenkant. Ook hier zijn verschillende kleuren combinaties van te krijgen bij GSMpunt, ik koos voor de zwarte, omdat ik eigenlijk altijd voor zwart kies. Daarbij had ik wel liever gewild dat de binnenkant dan ook zwart was. Maar wat er niet is, is er niet, dus hier ben ik ook tevreden mee!

iPhone 6 hoesjes

iPhone 6 hoesjes

Als laatste het hoesje waar het eigenlijk allemaal om ging. Ik kreeg mail met de vraag of ik al bekend was met de Otterbox hoesjes , dat was ik niet en was erg benieuwd er eens een te proberen. Online had ik al gezien dat dit erg grote en stevige hoesjes zijn, en daar valt altijd wel wat voor te vertellen! Ik ken namelijk genoeg mensen die niet zo zuinig op hun telefoon zijn als ik. En hoewel die van mij ook wel eens valt, kan het altijd erger.

Otterbox heeft dus een hoesje dat je iPhone behoorlijk goed inpakt. Het is van erg stug en stevig materiaal en ik wil bijna zeggen dat mijn iPhone gepantserd is. Dit zorgt er bijvoorbeeld wel voor dat de lock knop aan de zijkant wat minder goed te gebruiken is, maar alle ingangen zijn nog makkelijk beschikbaar. Daarentegen heeft Otterbox hartstikke mooie prints. Misschien dat jullie een van mijn iPhone 4 covers kunnen herinneren? Ik vond het in ieder geval erg jammer dat ik die niet meer kon gebruiken, en Otterbox maakt het goed met deze blauwe groene aquarel print.

Hoewel het roze bumper hoesje mijn favoriet is (stukje verfijnder, en roze!) zal ik de Otterbox ook zeker gaan gebruiken, vooral met dagjes weg wanneer de kans dat mijn iPhone op de grond valt groter is.

Mijn iPhone 6 wordt weer goed verwend, en ik kan weer even vooruit! Bij GSMpunt vind je ontzettend veel telefoonhoesjes in verschillende prijsklasses. Ze hebben niet alleen Apple iPhone 6 hoesjes maar bijvoorbeeld ook Samsung Galaxy S6 hoesjes en HTC One M9 hoesjes!

Sla je slag en laat me weten waar jij jouw telefoon het liefst in bewaard!

10 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.