Loading...
Geen categorie

Hé, wat h-app jij daar?

iPhones, Samsungs, Nokia’s en HTC’s, wedden dat jullie er allemaal een hebben? Ja, een smartphone. Natuurlijk heb je die, want hoe blijf je anders op de hoogte van alle (on)interessante dingen die je vrienden doen? Wat maakt het ook eigenlijk uit, daar is je telefoon toch helemaal niet voor? Nee! Op je telefoon doe je spelletjes, houd je je dagboek bij, bewerk je foto’s en lees je tijdschriften. Hmhm, ja, daar is ‘ie echt voor 🙂

Voor mij wel tenminste. En vandaag vertel ik jullie welke apps ik het meest gebruik en welke een definitieve aanrader zijn. Enjoy!

Zoals je ziet heb ik er niet (meer) suuuper veel. Maar nog wel aardig wat. En nou moet ik ook eerlijk zeggen dat ik de meeste niet eens echt gebruik..

Wat ik uiteraard het meest gebruik is WhatsApp, samen met Twitter en Facebook. Die horen bij het ochtend ritueel, wanneer ik nog even 5 minuutjes blijf liggen. Mijn mail lees ik ook altijd op mijn iPhone, dus ook die gebruik ik veel.

 Time2makeup

Dit is een app die ik heel recent ontdekt heb. Bij de proefdiervrije beautybox zat een flyer met daarop info over deze app. Je kunt hiermee namelijk de barcode van je cosmetica product scannen en ziet dan gelijk of hij proefdiervrij is of niet.

My fitnesspal

Nog recenter ontdekt is deze app. Onwijs handig! Je kunt hiermee een soort dagboek bij houden waarin je precies kunt aangeven wat je gegeten en gedronken heb en wat voor bewegingsactiviteiten je gedaan hebt. Hij telt dan het aantal calorieen dat je binnen hebt gekregen en hebt verbrand. Ook laat hij alle voedingswaarde van een product zien. Je kunt hiermee dus een stuk bewuster gaan leven!

 Rummikub

Ken je ze nog? De steentjes van Rummikub? Wij speelden dit vroeger vaak met het gezin, aan tafel (toen er nog geen iPhones met coole apps waren). Ik vind het erg leuk om te doen als ik me verveel. Het is ook niet super makkelijk te winnen telkens, dus ik blijf geboeid. Leuke app als je nog een spelletje zoekt!

Ook heb ik galgje, drawsomething, wordfeud en snake er op staan. Zijn ook leuke spelletjes, zeker om samen te doen. Deze gebruik ik eigenlijk niet echt meer, zoveel tijd heb ik nu ook weer niet, hihi 😉

9292

Niet zozeer een leuke app, maar wel een errrrrug fijne! Sinds hij vernieuwd is, is hij super makkelijk te gebruiken en weet je in een mum van tijd de route die je moet hebben. Je kunt ook adressen opslaan of routes in je agenda laten zetten, echt een aanrader, zeker als je veel reist!

Pathé

Als je veel naar de bioscoop gaat is deze app echt een aanrader. Zeker wanneer je naar een pathe bioscoop gaat. Je kunt hier alle dagen en tijden zien waarop een film draait en een korte samenvatting. Ook handig wanneer je in een andere stad bent, in Nederland.

 IMDb

Om mee af te sluiten een van mijn favorieten. Deze app gebruik ik bijna dagelijks. Ik ben een echte filmliefhebber en wil altijd weten waar ik bijvoorbeeld een acteur van ken, tijdens de film. En wanneer ik een film gezien heb kijk ik af en toe naar de ‘goofs’. Dit zijn dingetjes die niet kloppen in de film of grappige feitjes. Ook kijk ik zo nu en dan nieuwe trailers. Simply love it! Once again: aanrader!

Wat ik verder zo nu en dan gebruik: Layar, Elle en I love fashion news. Dit zijn puur informatieve apps, een beetje up to date blijven en weten waar je naar toe moet enzo. Ook altijd handig, en leuk. En wanneer ik in een andere stad ben zoals Parijs, Dusseldorf, Antwerpen.. Dan download ik een app van de desbetreffende stad zodat ik kan vinden waar ik lekker kan eten of of er nog andere leuke dingen te doen zijn in de buurt.

Welke apps gebruik jij het meest? En zijn er apps die ik echt nog moet installeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.