Loading...
Beauty

Gezichtsroutine: 3 favorieten

Gezichtsroutine

Hola amigo’s! Ik ben de laatste tijd ontzettend tevreden over drie producten, en vooral de combinatie van ze, en die wilde ik graag even laten zien. Aangezien jullie vast geen tijd hebben, en ik dat sowieso niet heb, besloot ik er een ‘quick review’ van te maken. Dit is een review waarbij ik kort de uitleg geef die je nodig hebt over de producten. Ik hoop dit in de toekomst vaker te gaan doen om jullie snel op de hoogte te houden van leuke, fijne en nieuwe producten!

Vandaag voor mijn gezichtsroutine kijken we naar een scrub van Forever Living Products, een cleansing gel van Docteur Renaud en een cleansing brush van Kiko

Het duurt altijd even voordat je doorhebt wat voor jou de perfecte combinatie is om je gezicht mee te wassen, en ik geloof dat ik de mijne heb gevonden. Mijn huid is hiermee lekker schoon een super zacht! Hopelijk binnenkort ook nog zonder onzuiverheden, maar ik zie het al beter gaan! Wat ik doe is mijn gezicht vochtig maken en met mijn handen de scrub aanbrengen (ik scrub altijd voor dat ik ‘cleanse’ zodat ik vast de porien wat openzet en het schoonmaken dus dieper kan gaan), daarna gebruik ik de borstel van Kiko en maak ik ronde bewegingen over mijn gezicht. Dit voelt heel lekker, als een soort massage. Dat spoel ik af, en het zelfde doe ik dan met de cleansing gel. Ontzettend fijn, want door de borstel begint de gel wat te schuimen en dat voelt heerlijk op mijn gezicht! De combinatie van deze drie producten zorgt ervoor dat mijn huid goed schoon wordt en ook zo aanvoelt; lekker zacht en minder onzuiverheden. Mijn huid ziet er mooier en egaler uit en dat komt denk ik omdat ik nu dieper reinig, met de borstel van Kiko. De scrub van FLP is altijd al mijn favoriet geweest, de cleansing gel van DR Renaud wil mijn huid nog wel eens droog laten aanvoelen na gebruik (terwijl hij juist voor de droge huid is) — Op deze manier voelt mijn huid helemaal niet droog, en wanneer ik de routine ’s avonds uitvoer is, voelt mijn huid de volgende ochtend ook nog lekker; niet droog, niet vet, en mooi schoon en zacht.

DR Renaud Cleansing Gel €17,00 hier / Kiko Cleansing Brush €5,90 hier / FLP scrub €20,33 via mij.

2 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.