Loading...
Geen categorie

Fashion: outfit top 10 bij H&M

outfit top 10 bij H&M

Niets is zo lekker als even kunnen windowshoppen wanneer je rustig aan moet doen met je geld. Heb je jezelf toevallig een no-buy op gelegd? Of heb je simpelweg gewoon even geen cent te makken? De beste remedie is online shoppen zonder daadwerkelijk te bestellen. (Oke, de beste remedie is het wel bestellen, maar daar word je niet beter van) Op het moment mag ik van mezelf geen geld uitgeven aan kleren, dat gebeurt namelijk echt te vaak. Toch kom ik regelmatig prachtige items van H&M tegen en daarom besloot ik wat simpele outfits samen te stellen om mijn mode liefhebbend hart even gerust te stellen. Bij deze de top 10 items van H&M om simpele maar (ontzettend) leuke outfits te maken. Er is nog veel meer moois te vinden, maar dit zou ik bestellen als ik wél mocht. Lees verder voor o.a. de prijzen!

v.l.n.r. Top €9,95, top €34,95, top €14,95, body €14,95, jumpsuit €19,95, broek €19,95, broek €19,95, broek €39,95, broek €29,95, tas €39,95

outfit top 10 bij H&M

Ik heb voornamelijk gekozen voor easy outfits met ‘gewoon’ een top en een broek. Dit is ook eigenlijk wat ik zelf het meest draag, dus daarom is het logisch! Ik heb gekeken naar items waarin ik me goed zou voelen. Zo hou ik van fijne t-shirts en zwarte outfits. Ook lichtere outfits met een knalkleur, roze in dit geval, vind ik lovely. En dat mag ook wel, nu er weer betere seizoenen aan zitten te komen!

De tweede outfit heeft een peplum top. Daar heb ik er nog geen van! Shame. Je ziet op de afbeelding de achterkant ervan, om te laten zien hoe laag je neklijn uitvalt. Prachtig!

Ik denk dat alle drie de outfits prima af te maken zijn met een paar mooie sneakers. All stars kunnen ook! Verder kun je ‘m zo gek maken als je wilt; jasjes, sjaaltjes, tassen, sieraden etc.

Qua broeken draag ik het liefst nauw aansluitende broeken. Gewoonlijk vallen die onder de noemer ‘skinny jeans‘ maar bij mij is er niets skinny aan 😉

outfit top 10 bij H&M

Deze twee ‘outfits‘ zijn iets meer ‘chique’. De linkse heeft een ‘body‘ wat eigenlijk een shirt is dat om je gehele romp zit óf je kunt vastmaken bij je kruis. Ehrm. Hetzelfde als een rompertje (voor babies) dus! Ik vind het wel gaaf want zo blijft je shirt netjes in je broek zitten, dat lukt mij nooit!

De jumpsuit is eigenlijk 1 item en bijna geen outfit te noemen. Máár ik zie ‘m nu overal in de reclame en ik ben er helemaal verliefd op. Of het mij zal staan is echt een tweede, maar wie niet waagt… Oh nee, mocht niet bestellen! 😉 Anyway, donkerblauw met kleine gouden accenten. Trés chique!

Als laatste een item, geen outfit. Een prachtige, strakke, lichtblauwe handtas. Ook opslag verliefd op geworden. Ik kan de woorden niet vinden om te beschrijven hoe ontzettend mooi ik ‘m vind! Of hij bij alle outfits zal passen is nog de vraag, maar loop je met deze tas tijdens de lente, dan ben je helemaal hot.

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.