Loading...
Gezonde lifestyle

Fashion: Een verantwoorde sport outfit

Gezonde lifestyle

Als je me een beetje volgt op Facebook, Twitter en Instagram, dan zul je weten dat ik de laatste tijd veel bezig ben met een gezonde lifestyle. Zo heb ik een aangepast eetpatroon en ga ik 2-3 keer per week naar de sportschool. Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn en een paar uurtjes in de sportschool te staan. Echter, soms kan het ook vervelen. Één ding dat altijd leuk blijft met sporten: het kiezen van de perfecte sport outfit.

Gezonde lifestyle

Bij het kiezen van je outfit is het belangrijk te realiseren welke sport je uitoefent. Ga je een stuk rennen of wandelen? Zorg dan dat je goede sportschoenen hebt. Ga je bijvoorbeeld een half uurtje aan yoga doen? Dan kies je een outfit die niet te strak zit.

Denk er ook altijd aan dat je kleding je past. Niets is zo onflatteus als een té strak shirt of een sportbroek die afzakt! Don’t worry, niemand kan van de buitenkant je maat zien, dus koop vooral wat mooi staat!

Ik draag zelf altijd een zwarte sport outfit, hierin voel ik mij het meest comfortabel. Onzeker zijn op de loopband zorgt niet voor positieve resultaten! Ik heb moeten investeren in een sport beha, want die kunnen nogal eens prijzig zijn. Maar dat is het waard! Volgende stap: investeren in goede sportschoenen.

Gezonde lifestyle

Het voordeel van mooie sportschoenen zoals die hierboven; je kunt ze ook buiten de sportschool dragen! Ze staan ook prima onder een spijkerbroek bijvoorbeeld. Andere gave sneakers, zoals de Nike Air Max, worden veel gezien dit seizoen en kunnen dus ook multifunctioneel zijn. Denk er wel aan dat tijdens het rennen een flexibele schoenzool toch fijner is!

Om makkelijk te kunnen delen wat ik doe, is het hebben van een smartphone tijdens het sporten toch handig. Graag maak ik foto’s met instagram en houd ik mijn voortgang bij in een app. Bijna iedereen gebruikt zijn smartphone wel tijdens het sporten! Zo kun je met oordopjes of een bluetooth headset zorgen voor een lekkere beat tijdens het rennen. Zorg wel voor een Sony Xperia Z2 hoesje als je die meeneemt, want je wil natuurlijk niet met een kapot toestel zitten. Touchscreen handschoenen zijn andere handige telefoonaccessoires, hiermee houd je je handen warm als je ’s avonds een rondje rent én kun je gewoon je smartphone bedienen!

Wat is jouw favoriete sportoutfit en zonder welke gadget kun jij echt niet tijdens het sporten?

Disclaimer
Follow on Bloglovin

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.