Loading...
Geen categorie

Fashion: celeb budget outfit – Kendall Jenner

Kennen jullie Kendall al? Ze is een van de halfzusjes van THE Kardashians. Kendall is hard op weg net zo succesvol te worden door modellenwerk te doen. Ze schiet super mooie covers en is iemand die naar mijn mening nooit gephotoshopt hoeft te worden. Opgegroeid in a wealthy family heeft ze natuurlijk alles wat haar hartje begeert. Ja, ook een inloopkast om jaloers op te worden. Ze is 17 jaar en draagt daarom ook vaak kleding die wij makkelijk na kunnen doen. Kijk mee wat ik voor je heb uitgezocht! 

Wederom een outfit die ik zelf ook zou dragen. Hij is een beetje casual maar toch vrouwelijk. Dit is ook een geschikte outfit voor de lente straks; is het warm genoeg doe je de blazer uit. Zelf zou ik wel een langere blazer dragen, maar dat ligt puur aan mij. Ik heb dus wel gewoon een korte blazer uitgezocht, veel meiden staat dat wel goed! Het rokje vind ik super leuk vanwege de kleur. Het is natuurlijk een simpel ding, maar hij maakt de hele outfit. Je kunt deze outfit ook makkelijk dragen met een miljoen andere kleuren rokjes! Kendall heeft rode nagels. Waarom weet ik niet, zelf zou ik waarschijnlijk turqoise gedragen hebben — maar rood kan ook prima! Daarom heb ik ook een rode kleur lak erbij gezet. De schoenen van Kendall kunnen we niet zien, maar ik vermoed dat ze iets met een hak draagt. Ik heb daarom persoonlijk favoriete enkellaarsjes uitgezocht, deze zou ik zelf denk ik bij de outfit dragen. Platte laarsjes staan hier ook super bij, als je het mij vraagt. Verder heeft Kendall wat sieraden; ik geloof een dubbele ring en een soort mi moneda ketting. Hierop kun je eindeloos variëren!

Waar heb ik dit geshopt:

  1. Forever 21 — €33,75
  2. H&M — €4,95
  3. Forever21 — €6,75
  4. H&M — €4,95
  5. Dolcis — €49,99 (Nu sale €29,99)
  6. ICI Paris XL — €5,59

De totale prijs van de outfit is €85,98 (inclusief de nagellak ;-)) — Is hij het waard? Ik denk het wel. Je kunt de blazer eindeloos varieren op andere outfits, de panty komt altijd goed van pas en enkellaarsjes gaan ook lang mee. Goede aankoop als je het mij vraagt. Zou jij deze outfit dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.