Loading...
Geen categorie

Evolved Footwear: Schoenen met lichtjes?!

Schoenen met lichtjes

Als ik tegen je zeg: “schoenen met lichtjes“, denk je ongetwijfeld aan kinderschoenen, met lichtjes, en waarschijnlijk bloemetjes of cartoons er op. Maar ik kwam me op Evolved Footwear toch iets vets tegen. Hele gave sneakers (Nike air max in verschillende soorten) met lichtjes. Okay, bekijk de foto’s maar gewoon. Die je hierboven ziet zijn de Nike Air Max Thea in red and pink. Ik vind ze sowieso al gaaf, maar ga je ’s avonds uit is het helemaal feest. Back to the 90’s? Ik ben voor! Lees meer voor meer foto’s van verschillende modellen! En natuurlijk waar je ze eventueel kunt bestellen.

Schoenen met lichtjes

Schoenen met lichtjes

Schoenen met lichtjes

Schoenen met lichtjes

Wat denk je? Zien we binnenkort meer lichtjes op de dansvloer? Of is dit een trend die we beter aan ons voorbij kunnen laten gaan?

De sneakers zijn niet geheel goedkoop, wat we natuurlijk van Nike Air Max ook niet kunnen verwachten. De Thea’s die je bovenaan deze post zien zijn bijvoorbeeld $170,00 wat omgerekend zo’n 150 euro is. Je moet het er maar voor over hebben!

Deze sneakers shop je, zoals je op de foto’s kunt zien, bij evolved-footwear.com. Je kunt er betalen met paypal en ze verzenden wereldwijd!

Mij zou je ontzettend gelukkig maken met de Nike Air Max Thea in Red and Pink, welke zijn jouw favoriet?

 

3 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.