Loading...
Beauty

Low budget favoriet: Essence Lash Princess mascara

Essence Lash Princess mascara

A small review never hurt nobody! Ik kom er misschien wat laat mee, maar ik heb een nieuwe low budget favoriet! Je hebt deze mascara ongetwijfeld overal al voorbij zien komen, maar dat weerhoudt mij er niet van mijn mening te geven. You know me! Essence Lash Princess mascara is een, zoals je van essence gewend bent, mascara voor een lage prijs. Gewoonlijk gebruik ik dure mascara’s, variërend van een ‘goedkopere’ Rimmel of l’oreal tot een Dior, Chanel of Marc Jacobs mascara. Het is alweer een tijd geleden, maar tijdens de Beautygloss Party kreeg ik deze mascara in de goodiebag. Weken later ontdekte ik dat een low budget mascara, ook best heel goed kan zijn.

Essence Lash Princess mascara

De mascara die ik al een tijdje gebruikte begon op te raken, en ineens besefte ik me dat ik nog een gloednieuwe essence lash princess in een goodiebag had zitten! Ik verwachtte niet veel, want essence… Maar was blij verrast toen mijn wimpers ineens weer goed zwart en een stuk langer waren. Bovendien zijn ze met deze mascara ook goed te vormen; minder aanbrengen voor subtieler effect, meerdere lagen voor een dramatisch ‘valse wimpers’ effect. It works!

Essence Lash Princess mascara

Mijn stiefzusje, met wie ik naar de BG Party was, had hem ook al gebruikt en was er ook best tevreden mee. Haar nadeel? Het borsteltje is zo lang. Daar dacht ik geen last van de hebben, maar merk wel dat ik sneller ‘knoei’ met de mascara. Dus een wattenstaafje bij de hand houden tijdens het aanbrengen is geen overbodige luxe.

Verder ben ik ontzettend blij met het effect, want zoals ik zei is opbouwen geen struggle en daarnaast blijft de mascara de gehele dag goed effectief. Ik kan hem rustig ’s ochtends op doen en ’s avonds nog steeds mooie wimpers hebben. Ik weet niet of het logisch klinkt, maar de mascara voelt ook heel licht aan op mijn wimpers. Ik heb de laatste tijd een stuk minder vaak make-up op ivm werk en de sportschool, en daardoor vergeet ik soms dat er überhaupt iets op mijn ogen zit wanneer ik de mascara wel draag.

Voor maar €3,39 koop je de Essence Lash Princess mascara bij Kruidvat!