Loading...
Geen categorieMyStyle

Lekker voor je droge huid: Docteur Renaud Cleansing Gel

Docteur Renaud Cleansing Gel

Net wanneer je je realiseert dat je iets anders nodig hebt voor je huid, geeft het universum je de juiste cleansing gel. Of eigenlijk was het www.natuurlijk-docteurrenaud.nl waarvan ik de Docteur Renaud Cleansing Gel met framboos kreeg, die extra fijn is voor je droge huid. Voor elk huidtype heeft Docteur Renaud speciale producten om ze extra goed te verzorgen. Zo heb je voor de droge huid producten met framboos, wortel of kamille en voor de vette huid weer producten met groene citroen. Allemaal op natuurlijke basis. Mijn huid begon met de dag drogere plekken te vertonen, en dus besloot ik dat de framboos (yum!) cleansing gel wel wat voor mij zou zijn. Het zal je niet verbazen, maar ik heb ‘m getest! –>

Docteur Renaud Cleansing Gel

Ik ben van mening dat de basis van een goede huidverzorging absoluut het schoonhouden er van is. Daarnaast moet je een aanvullende zorg bieden, zoals bij een droge huid dat je een rijke crème (of olie, serum wat je fijn vindt) aanbrengt om hem zacht en soepel te houden. Ik wilde daarom graag ook de framboos fluide van Docteur Renaud testen, als aanvulling op de cleansing gel. Daarvan heb ik wat samples gekregen, maar die moet ik nog testen.

Docteur Renaud is een natuurlijk merk en verwerkt daarom zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten in de producten. Zoals de bovengenoemde framboos of citroen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet direct terug kan vinden of alles ook echt natuurlijk is en volgens de wetten van de natuur gaat, aangezien er geen keurmerk terug te vinden is op de producten of de website. Natuurlijk is het altijd beter natuurlijke ingrediënten te gebruiken, maar of dit écht een natuurlijk product is, durf ik niet te zeggen.

De gel is kleurloos maar ruikt erg lekker naar framboos, die zit er dus goed in! Fijne bijkomstigheid: mijn huid ruikt de komende uren ook lekker naar framboos, yum! Alle overtollige vetten in mijn huid worden makkelijk verwijderd door het wassen met deze cleansing gel. Hij is behoorlijk dik en schuimt niet erg, maar voor een cleansing gel vind ik dat prima. Wel goed afspoelen dus, want er blijft makkelijk het een en ander achter vanwege de structuur.

Mijn huid voelt na gebruik wat minder droog, en wat zachter. Alleen zijn mijn onzuiverheden nu ook duidelijker te voelen, en dat vind ik minder lekker. Het is dus wel echt een aanrader na gebruik nog even een hydraterende crème te gebruiken, en dan komt het helemaal goed met je huid. Ik heb gemerkt dat mijn onzuiverheden minder zijn geworden, en daar ben ik erg blij mee!

De Docteur Renaud Cleansing Gel koop je online bij natuurlijk-docteurrenaud.nl voor €15,30 (150ml)

3 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.