Loading...
Beauty

DIY tanden bleken: mijn conclusie

Voor als je voor het eerst op mijn blog bent: lees hier en hier eerdere artikelen over het zelf tanden bleken! Dit is de laatste keer dat ik er over schrijf. Ik heb het nu ruim een maand wekelijks getest, en denk dat ik nu klaar ben om een correcte mening te vormen. Op 4 april heb ik voor het eerst de DIY tanden bleken gedaan; ik verzamelde de benodigde spullen, maakte foto’s en ging aan de slag. Ik was blij verrast door het resultaat! Maar na een maand, is dat effect dan nog het zelfde?

De eerste keer, boven ‘voor’/onder ‘na’.

De tweede keer, boven ‘voor’/onder ‘na’.

De laatste keer, boven ‘voor’/onder ‘na’. (Zelfde foto als bovenaan dit artikel). Je ziet wel degelijk verschil met de ‘voor’ foto, en ook zeker wel tussen de eerste ‘na’ foto en de laatste. Maar blijft er voortgang zichtbaar? Dat helaas niet. Om écht witte tanden te krijgen zul je toch grover geschut in moeten zetten, en helaas betaal je daar vaak bakken met geld voor. Deze DIY tanden bleken is erg leuk om te doen, en wanneer er resultaat zichtbaar is, blijft het verbazing wekken.

Je ziet op de laatste foto dat mijn tanden geen last meer hebben van gelige vlekjes. Daar is deze DIY voor! Doe ‘m wanneer je tanden een gelig waasje beginnen te krijgen, en dan niet te vaak. Of bewaar het voor wanneer je een date hebt bijvoorbeeld, de eerste dag is het effect het best zichtbaar. Het heeft denk ik weinig nut wekelijks door te blijven gaan met de DIY, omdat verbetering nu echt minimaal blijft. Ik ga de DIY voortaan twee wekelijks á maandelijks doen, en zo blijven mijn tanden er ook goed uit zien 🙂

Heb jij de DIY al geprobeerd? Waarom wel/niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.