Loading...

Disclaimer

De blog MaximeKimberley.com is een website van M.K. Kettenis — Alle aangeboden informatie is puur voor vermaak geschreven. Ik verleen geen medisch, juridisch of ander professioneel advies, enkel advies geschreven op basis van eigen ervaring. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Het verkrijgen van informatie vanaf MaximeKimberley.com is op eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van MaximeKimberley.com verkregen is.

Tenzij anders vermeld ben ik de wettelijke copyright houder van al het materiaal op MaximeKimberley.com. Het is voor anderen verboden deze inhoud te gebruiken om te her-printen of publiceren zonder mijn geschreven toestemming. Met ingang van de lancering van MaximeKimberley.com (8 september, 2014) wordt niet eigen foto materiaal gekenmerkt door een klikbare link naar de bron.

De persoonlijke- of contactgegevens van de gebruikers van MaximeKimberley.com zullen niet worden verkocht aan andere bedrijven, noch worden geplaatst op spam lijsten.

Ik ben niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van adverteerders op MaximeKimberley.com of mensen die reacties op MaximeKimberley.com plaatsen.

Ook ben ik niet verantwoordelijk voor de acties van adverteerders of sponsors op MaximeKimberley.com vb. Na het kopen van een product of dienst  vanaf MaximeKimberley.com, moet men het zelf opnemen met het bedrijf in kwestie als er problemen zijn. Ik sta hier vanaf dat moment los van.

Ik behoud het recht de focus van MaximeKimberley.com te veranderen, deze website te sluiten, te verkopen of de gebruiksvoorwaarden te veranderen. De informatie op MaximeKimberley.com wordt regelmatig aangevuld en wijzigingen kunnen ten alle tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden doorgevoerd.

Reacties op MaximeKimberley.com worden openbaar geplaatst, evenals berichten op de Facebook pagina en tweets. Berichten die privé gestuurd worden via mail of social media zullen privé blijven tenzij vooraf anders vermeld.

Gesponsorde (betaalde) artikelen zullen worden gekenmerkt door onderstaand symbool onder een artikel. Mocht een of meerdere producten uit een artikel mij zijn aangeboden door een webshop of pr bureau, dan wordt dit in de eerste alinea van het artikel vermeld.

Disclaimer

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.