Loading...
Beauty

Catrice Luminous Nails

Catrice Luminous Nails

Het is alweer even geleden, maar na de Beautygloss Party kreeg ik dit fijne lakje in de goodiebag mee naar huis. Catrice Luminous Nails 5 in 1 care polish is een transparante lak die je nagels een mooie glans geeft, de kleur van je nagels wat opheldert en deze tegelijkertijd verzorgt. Precies wat je nodig hebt wanneer je even geen zin hebt in een kleurtje, maar wel graag mooie nagels hebt.

Zo eens in de paar weken knip ik mijn nagels weer helemaal kort om ze opnieuw sterk te laten groeien. Het ritueel voor deze verzorging bestaat gewoonlijk uit het verwijderen van oude nagellak, mijn nagels knippen en eventueel vijlen, de nagelriemen goed insmeren met Lush Lemony Flutter en dan natuurlijk een nieuw lakje. De laatste tijd gebruik ik graag deze Catrice Luminous Nails nr.10 Parlez-vous rosé? in de eerste week dat mijn nagels opnieuw moeten groeien.

Catrice Luminous Nails

Duidelijk, toch? Mijn nagels zijn weer helemaal kort, en zijn eigenlijk maar wat saai als je er zo naar kijkt. Toch is het belangrijk dit af en toe te doen, net zoals je dat met je haar bijvoorbeeld moet doen. Even de gespleten randjes er weer af en je best doen ze zo goed mogelijk te verzorgen om ze zo weer lang en sterk te krijgen. Hier boven op de foto zit er dus nog niets op mijn nagels.

Catrice Luminous Nails

Op deze foto heb ik Luminous Nails Parlez-vous rosé van Catrice op mijn nagels gelakt. Waar ik vooral erg tevreden mee ben is de glans die deze nagellak aan mijn nagels geeft. Zo zien ze er toch een stuk gezonder en beter verzorgd uit. Wanneer het zonlicht er op schijnt zie je af en toe ook wat reflecterende deeltjes wat de glans nog mooier maakt!

Luminous Nails van Catrice heeft meerdere kleuren, maar deze “Parlez-vous Rosé” is perfect voor mijn licht gekleurde nagels en heldert zo het roze van mijn nagels op en maakt het witte ook een stuk feller. Je kunt het zien als een makkelijke french-manicure van je eigen nagels! De lak blijft een kleine week perfect zitten, maar ook als hij een beetje begint te slijten zie je dat nog niet zo gauw. Natuurlijk omdat de kleur transparant is en dus dezelfde kleur heeft als je nagels zijn.

De voordelen van deze 5 in 1 verzorgende lak zijn dat hij je nagels sterker maakt, beschermt, opheldert, snel droogt en eventuele ribbels op je nagels gelijk maakt. Ik ben ontzettend tevreden; ziet er goed uit, werkt perfect en is ook te gebruiken als base coat wat mijn voorkeur voor multifunctionele producten weer bevredigt!

Luminous Nails 5-in-1 care polish van Catrice is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren, bij Kruidvat voor €2,89 per stuk.

7 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.