Loading...
Geen categorie

Briljant product: een armband voor je haarelastiekjes

Armband voor je elastiekje

Bron foto: Grazia.

YES! We know the feel.. Altijd het zekere voor het onzekere nemen en zo dus elke dag een haar elastiekje om je pols hebben. Want je weet maar nooit, misschien ga je ‘m nog gebruiken. En mits je een uitgeleefd elastiekje hebt, staan er altijd afdrukken in je pols. Daar heeft BitterSweet iets op bedacht, een armband voor je elastiekje en het resultaat vind ik prachtig! Zie je die armband hierboven? Die is speciaal gemaakt om je elastiekje om heen te doen. Zo heb je een mooi accessoire, altijd een elastiekje bij je, en geen afdrukken in je pols!

Armband voor je elastiekje

Jep, story of my life. Ik heb altijd elastiekjes bij me. En omdat mijn haar weer ontzettend lang is, doe ik het vaak in een knot of een staart. Maar die mag ook wel eens uit. Zo’n armband zou de ultieme oplossing voor mij zijn. Armbanden zijn sowieso al favoriet, en geen afdrukken in mijn pols zou me ook gelukkiger maken. Nice!

Armband voor je elastiekje

Er zijn verschillende modellen en ook verschillende “metaal” kleuren. Ik vind deze afbeelding met het grijze elastiekje ook erg gaaf, mooi zo met dat horloge!

Minor detail; de armbanden van BitterSweet zijn niet bepaald goedkoop. De prijzen variëren tussen de $45 en $80 – behoorlijke investering dus!

Wat vind jij van deze armbanden? Echt wat voor jou? Let me know!

3 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.