Loading...
Beauty

Beautygloss 18+ Party 2015!

Beautygloss 18+ party 2015

Afgelopen vrijdag, 1 mei, that was, ben ik naar de enige echte Beautygloss Party geweest! We zijn op vrijdag gegaan, zodat we de 18+ party konden meepakken. Maar goed ook, want die was een heel stuk ‘rustiger’ dan de dagen er na, zo zag ik online. De party werd gehouden in de Beurs van Berlage met thema ‘Shine like a Star’. De aankleding was daarom ook erg mooi gedaan met sterretjes everywhere! Zie je die balonnen in de lucht? Super vet! Alles was sparkly en roze, precies zoals ik had verwacht en er waren ontzettend veel leuke merken aanwezig waar we de hele avond hebben kunnen rondkijken en shoppen. Ik besloot uiteraard wat foto’s te maken voor mijn blog, en die zie je in deze post!

Beautygloss 18+ Party 2015

Hoewel het thema Shine like a Star was, had ik niet de behoefte me te hullen in een ‘met gala dress’, gewoon een beetje casual dus, maar wel extra leuk. Ik koos voor een donker grijze high waisted jeans, een zwarte mouloze top (die aan de onderkant asymmetrisch is) en zwarte enkellaarsjes. Waar ik later op de avond wel spijt van kreeg. Op hakken lopen kan ik echt wel, maar na een uurtje of 6 wordt het me toch echt te veel!

Beautygloss 18+ Party 2015

First, let me take a selfie!

Door alle roze lichten overal werd het af en toe lastig een ‘normale’ foto te maken, maar deze is best leuk gelukt dacht ik zo 🙂

Beautygloss 18+ party 2015

Iets na 18.00 opende Mascha officieel de party, natuurlijk had ze haar eigen ism Josh V jurk aan!

Beautygloss 18+ party 2015

Vlak daarna traden de meiden van TP4Y op. Ze zijn bekend van Holland’s Got Talent en deden voor het eerst hun eigen single. Hoewel ze vooralsnog verder covers doen zijn ze wel erg goed voor zulke jonge meiden!

Beautygloss 18+ party 2015

Cupcakes konden natuurlijk niet ontbreken! We kregen drie muntjes, één was er voor een cocktail, één voor een glaasje dubbelfris, en één voor zo’n cupcake! Ik heb er zelf geen gegeten, maar ze zien er heerlijk en lekker vrolijk uit right?

Beautygloss 18+ party 2015

De vriend van Mascha, Gregor, was er ook. En het bleek dat Mascha en Gregor op die avond precies 12,5 jaar samen waren. Dat noem ik nog eens een prestatie!

Beautygloss 18+ party 2015

Er stonden in de verschillende zalen een aantal witte bankjes en tafels. De ronde tafels hadden roze lichten er in en dat zag er super fancy uit! Het leuke roosje dat op de tafel staat leek hierdoor ook licht te geven of zo, love it!

Beautygloss 18+ Party 2015

Het Shine like a Star thema zagen we echt overal terug!

Beautygloss 18+ party 2015

Beautygloss 18+ party 2015

Een van mijn favoriete bezigheden; cocktails drinken! Hierboven zie je de leuke zomerse cocktailbar.

Beautygloss 18+ Party 2015

Ik moet even heel eerlijk zeggen dat ik niet precies meer weet welk merk dit van was, maar het ging hier om ontbijt, gezonde snacks en superfoods (als ik me niet vergis). Ik moet zeggen dat ik het er niet heel gezond uit vind zien, maar wel heel lekker! Ik hou altijd wel van dit soort ‘markt kramen’. Those colours!

Beautygloss 18+ Party 2015

Philosophy was er ook! Kun je het je voorstellen, een badkuip vol heerlijke douchegels? De douchegels van Philosophy ruiken altijd zó lekker!

Beautygloss 18+ Party 2015

En The Bodyshop! De body sorbets waren ik cocktailglazen gedaan zodat we makkelijk konden ruiken en testen. Ik vind de nieuwe Fuji Green Tea lijn ontzettend lekker ruiken!

Beautygloss 18+ party 2015

Pink on pink on pink! We kregen gratis een Magnum ijsje en ik koos voor de framboos smaak, it’s my fav! Het ijsje was roze met een soort zilveren gloed erover heen. Boven een roze vloer, onder een roze lamp. Zo moet het leven toch zijn!

Beautygloss 18+ Party 2015

Ijsje dus. Yummie!

Beautygloss 18+ Party 2015

Anna Nooshin liep de hele avond rond om meiden te selecteren voor de Best Dressed Awards. Deze kwamen aan het eind van de avond op het podium (het waren er iets te veel als je het mij vraagt), en daarna kozen Mascha en Anna het meisje dat het ‘best dressed’ was. Zij kreeg een mooi goodie pakket!

Beautygloss 18+ party 2015

En aan het eind van de avond kregen wij ook een goodiebag. Ik moet zeggen dat ik een hele leuke avond heb gehad en er genoeg te doen, te zien en te kopen was, maar de goodiebag valt tegen. In de Andrelon tas zaten een Grazia, een essence mascara, een Catrice lakje (die ik nu al erg fijn vind!), een Andrelon heat protect spray, een doosje playboy condoms (hoi, 18+ party!), een flesje drinken en een lipstick van een merk dat ik niet ken…

Ik mag niet klagen, maar had van de goodiebag wel wat meer verwacht! Anyway. Hele leuke avond gehad, heel veel voetpijn gehad, heel veel gelachen en leuke foto’s gemaakt. De Beautygloss 18+ party 2015 was dus geslaagd!

Wie is er ook geweest? 🙂

4 comments
  1. Stephanie

    Erg leuk verslag heb je ervan gemaakt 🙂 ik was er ook die avond! Vond het leuk om eens bij de party aanwezig te zijn geweest, maar weet niet of ik volgend jaar weer ga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.