Loading...
Beauty

Beauty: GOSH lip lacquer 004 Flirty Lips

GOSH lip lacquer 004 Flirty Lips

Ja het ziet eruit als een nagellak, maar nee, dat is het niet. De nieuwe GOSH lip lacquers zitten in een leuk potje, met grote dop, en zien er zo net uit als nagellak! De grote letters “LIP lacquer” houden je op het goede spoor. Ik ontving GOSH lip lacquer 004 Flirty Lips, een oranje-roze kleur. Deze lip lacquer is een soort lipgloss (andere uit de collectie kunnen meer mat zijn) maar dan met meer kleur en minder plakkend! Kijk je mee naar de swatches?

GOSH lip lacquer 004 Flirty Lips

Zoals je gewend bent van lipglosses e.d. heeft ook deze GOSH lip lacquer een soort spons kwastje als applicator. De lengte is alleen een stuk minder! De applicator brengt makkelijk en specifiek aan. De lip lacquer is niet te dik of stroef en daarom glijdt hij makkelijk. Én daarom plakt hij ook niet op je lippen! Dat is toch wel de voornaamste reden dat ik eigenlijk geen glosses draag, maar deze GOSH lip lacquer maakt het prima mogelijk!

GOSH lip lacquer 004 Flirty Lips

Ik heb voor de kleur ook even een swatch op mijn hand gemaakt. Op alle lippen ziet een kleur er weer anders uit. Het is een felle oranje-roze kleur, perfect voor de zomer. Ook zit er een subtiel glittertje in en hij is natuurlijk lekker glossy!

GOSH lip lacquer 004 Flirty Lips

Op mijn lippen (met veel kleur) valt de kleur van de lacquer een beetje weg, jammer! Het had voor mij een mooie zomerse kleur kunnen zijn, maar voegt weinig toe. Toch ben ik overtuigd van de kwaliteit, en zal ik eventueel toch nog andere kleuren testen, swatchen en persoonlijk gebruiken. De gloss blijft namelijk goed lang zitten. Je kunt een hoop drinken, en hij geeft niet af. Eten wordt al een lastigere klus, maar het is te doen! En bijwerken is ook een piece of cake natuurlijk.

De GOSH lip lacquers zijn te koop bij Kruidvat voor €8,49 (4ml)

Draag jij vaker een glossy lipproduct? En wat is je favoriet?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.