Loading...
Beauty

Beauty: Catrice eyebrow set

Catrice eyebrow kit

In de Kruidvat 1+1 gratis op make-up aanbieding kocht ik onder andere deze eyebrow set van Catrice. Over mijn wenkbrauwen heb ik eigenlijk niets te klagen; de kleur is prima zichtbaar ten opzichte van mijn huid, de haren zijn niet te kort en niet te lang en van nature zijn ze al prima gevormd. Epileren is bij mij een eitje, dus met wenkbrauwen doe ik vaak niets. Toch merk ik de laatste tijd dat mijn wenkbrauwen wat wegvallen als mijn oog make-up wat zwaarder is: daar gaan we wat mee proberen!

Catrice eyebrow kit

Catrice eyebrow kit

Deze eyebrow set van Catrice is ontzettend handig: klap ‘m open en je ziet een spiegeltje en twee kleuren poeder voor je wenkbrauwen. Daaronder zit een soort laatje dat je open schuift en hierin zitten een pincetje en een wenkbrauwborsteltje met twee kanten. De ene kant gebruik je om de haartjes ‘recht’ te kammen en de andere kant is om het wenkbrauw poeder aanbrengen.

Catrice eyebrow kit

De twee kleuren in de set zien er erg natuurlijk uit en zijn, behalve voor ultra licht blonde mensen, voor iedereen wel bruikbaar. Wat mooi is bij wenkbrauwen is de uitersten, aan de kant van je neus, wat lichter maken en dan steeds iets donkerder in de richting van je oren. Dat is met deze wenkbrauw set makkelijk te doen door de twee verschillende kleuren, die tóch op elkaar aansluiten.

Bij mezelf moet ik er nog steeds erg aan wennen als mijn wenkbrauwen er iets donkerder/gevulder uit zien. Je bent het gewoon (nog) niet gewend dus het oogt een beetje gek. Máár het werkt ontzettend goed met deze set en de kleur vult echt je wenkbrauw op. Ik vind mijn eigen kwast hiervoor fijner in gebruik dan het kwastje dat bij geleverd wordt, maar ook die werkt goed genoeg. De tools zijn alleen zó klein dat ermee werken wat lastiger gaat dan normaal.

Conclusie: mooi product van Catrice. De set ziet er van buiten mooi professioneel uit en van binnen werkt het prima. Voor iedereen die net begint met make-up of net begint met het ‘shapen‘ van wenkbrauwen is dit een prima oplossing!

De Catrice eyebrow set koop je bij Kruidvat voor €3,99

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.