Loading...
Beauty

Avène – Couvrance mascara voor gevoelige ogen

Avene Couvrance mascara

Wisten jullie al dat Avene ook make-up heeft ?Ik niet! Nou, nu wel dus. Onder de naam Couvrance, maar met hetzelfde logo als Avene kreeg ik van Farmaline deze mascara voor gevoelige ogen. En ik heb hem natuurlijk getest! Wat ik mij altijd afvraag, is hoezeer een ‘normale’ mascara dan irriterend of agressief is voor gevoelige ogen, want ik heb ze niet! Ik kan eigenlijk alles wel hebben, maar zo’n ‘speciaal’ product testen kan dan natuurlijk nog geen kwaad. Biedt het dezelfde kwaliteit als andere mascara’s omdat er sommige ingredienten dus niet in zullen zitten? Je ziet ’t hieronder!

Avene Couvrance mascara

Hoewel deze mascara in een behoorlijk kleine huls (7ml) zit, is hij nog aardig in de omgang. Het borsteltje is iets omgebogen en brengt makkelijk aan op alle wimpers. Ik vind online dat ‘de formule’ uitermate geschikt is voor gevoelige ogen en huid. Nu kan ik dat niet zo testen, omdat ik het niet ‘voel’, maar ik weet wel dat er geen parabenen en parfum in de mascara zitten en dit voor veel mensen dus al zou schelen. Ik merk wel dat de mascara heel licht en luchtig aan voelt op mijn wimpers, en soms vergeet ik zelfs dat ik mascara op heb (wrijf gevaar!). Doordat de mascara ‘lichter’ is is hij denk ik ook iets minder sterk, mijn wimpers zijn al niet zo makkelijk omhoog te houden, en ook deze mascara houdt het na een uurtje of 3-4 niet meer. Mijn wimpers zien er dan nog wel voller en vooral donkerder uit, dus daar ben ik tevreden mee!

De foto(‘s) hierboven weergeven mijn oog zonder mascara, met mascara en met mascara en oogpotlood. Het effect is in eerst instantie prima en dus vind ik dat de mascara prima werkt! Ik denk dat mensen met gevoelige ogen dit product prima kunnen proberen, ik ben over het algemeen sowieso erg tevreden over de producten van Avene (Couvrance voor de mascara).

De gevoelige ogen mascara koop je online bij Farmaline voor €17,91 (7ml) — Ik moet wel zeggen dat ik 18 euro nog best wat vind voor een mascara van 7ml, aangezien ik mascara’s van 12ml gewend ben!

6 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.