Loading...
Geen categorie

Nike Air Max 1 ULTRA: New in & Op de wishlist

Air Max 1 ULTRA

Als je me op Instagram of Facebook volgt, heb je ze ongetwijfeld voorbij zien komen; mijn nieuwe liefde. Nike Air Max 1 ULTRA in zwart, gloedje nieuw. Heerlijk. Mijn sneaker liefde begon al jaren geleden, maar de afgelopen tijd heb ik niets aan mijn collectie kunnen toevoegen. Het moment was daar! Ik gunde mijzelf een nieuw paar sneakers, maar wilde wel een paar dat ik makkelijk overal bij kan dragen. De keuze voor zwarte sneakers was daarom snel gemaakt, maar het model? Ik heb Nike Air Max eigenlijk altijd al vet gevonden, maar zijn ze niet te lomp? De laatste tijd zie je steeds meet Nike Air Max Thea en Nike Air Max 1 ULTRA Essentials. Nike Air Max 1 is sowieso het lompe model, de ULTRA essentials zijn het verfijnde model. Die moest ik dus hebben. En yes, daar zijn ze! Mijn sneaker liefde is opnieuw aangewakkerd, en dus heb ik meteen een kleine wishlist opgesteld. Kijk je mee?


Air Max 1 ULTRA

Oh ja, daar zijn mijn schatjes nog een keer! Ze passen perfect bij de kleren die ik het meest draag en niet geheel onbelangrijk; ze zitten heerlijk! Ik koos specifiek voor een witte zool. Ze zijn er ook met zwarte zool, maar een zwarte zool laat je voeten vaak groter lijken en dat wil ik niet! Ik had nog meer geluk, want ik bestelde ze met korting bij Zalando. Nog meer details; de binnenkant van de Nike Air Max 1 ULTRA essentials varieert ook. Zo heeft mijn huisgenoot een lichtblauw binnenkant en heb ik ze ook gezien met een witte binnenkant. Let daar dus wel op wanneer je ze ook besteld; er zijn veel modellen. De Nike Air Max 1 ULTRA essentials kosten bijna overal €135 – ik heb de mijne op de kop getikt voor €95, precies de kleur (zwart van binnen) die ik wilde was in de aanbieding. NICE!

WISHLIST.

Air Max 1 ULTRA

Nog meer Air Max 1 ULTRA! Dit model is de Air Max 1 ULTRA JCRD met kleur ‘white/grey-gum’. Ik ben geen bizar groot voorstander van lichte schoenen, want: snel vies. Maar ik vind dit model Air Max gewoon heel gaaf en mijn oog viel op de witter variant. De witte variant is misschien wel héél besmettelijk, en grijs lijkt nog op wit en pas ook overal bij. Vandaar mijn keuze voor dit model. LOVE IT! Prijs: € 145

Air Max 1 ULTRA

Dit model lijkt erg op de Air Max 1 ULTRA, maar is naar mijn mening net iets sportiever. Het model heet Tavas, en de kleur is Midnight Navy. Mocht ik een keer geen zwarte kleding dragen, dan het liefst grijs of donkerblauw. Ik denk dat ik me met deze sneakertjes wel kan vermaken! Prijs: € 120

Air Max 1 ULTRA

Oeh, geen Nike! Ook op de wishlist staat een Adidas sneakertje. Dat zijn overigens de enige twee merken die ik draag als ik sneakers koop.. Geen specifieke reden! Maar de Adidas Flux vind ik wel ontzettend vet. Dit model is wel iets minder subtiel dan de Air Max 1 ULTRA essentials, maar is nog te overzien. Een huisgenoot van mij heeft ze geloof ik in het grijs, ook erg mooi. Ik heb ze ook voorbij zien komen in het zwart, waarbij het achterste detail (wat bij dit model wit is) goud was, ook best vet. Maar misschien minder geschikt om dagelijks te dragen. Niet heel gek; roze is een van mijn favoriete kleuren, daarom vind ik een roze zool best vet. En ja, weer donkerblauw he. Prijs: € 90.

Ik denk dat de Adidas Flux de volgende sneaker is die ik ga bestellen, wanneer ik mijn koopdrang niet kan tegenhouden en mijn liefde gevoed moet worden. Ik ben benieuwd!

Wat is jouw favoriete sneaker? En welke staat er bovenaan je wishlist?

 

7 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.