Loading...

Adverteren

Adverteren op een beautyblog

Adverteren op een beautyblog

 

 

 

 

 

 

 

Adverteren op een beautyblog? Bij MaximeKimberley.com kan dat door middel van reviews, advertorials en banners. Voor de kosten die hieraan verbonden zijn verzoek ik je een mail te sturen naar contact@maximekimberley.com of onderstaand contact formulier in te vullen.

Reviews neem ik vrijwel altijd aan als het gerelateerd is aan beauty (make-up en huidverzorging of accessoires in die categorie) en mode (kleding, schoenen, accessoires). Reviews in andere categorieen (bijvoorbeeld electronica of home-accessoires) kunnen eventueel in overleg gedaan worden; maar hier wordt bijna geen aandacht aan besteed op MaximeKimberley.com

Advertorials worden uitsluitend geplaatst met een afbeelding onderaan het artikel dat aangeeft dat de post gesponsord is. Meer informatie hierover vind je op de pagina ‘disclaimer‘.

Feitelijke informatie:

  • Ik ben veel actief op social media, mijn Facebook pagina telt meer dan 2000 likes, mijn Twitter account heeft om en nabij 900 volgers en op bloglovin’ heb ik zo’n 1000 volgers. Alle posts op MaximeKimberley worden op deze kanalen gedeeld, houd hier rekening mee bij de aanvraag van een advertentie mogelijkheid.
  • Ik schrijf regelmatig reviews voor MyStyle (hierover lees je meer op de ‘about‘ pagina. Reviews voor MyStyle gaan altijd over duurzame producten en worden ook altijd op de MyStyle social media accounts gedeeld. De Facebook pagina telt ruim 1700 likes, het Twitter account heeft 300 volgers.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.