Loading...
Beauty

Yves Rocher pure calmille

Deze gezichtsreiniger heb je al gezien in mijn Antwerpen shoplog. Ik heb ‘m toen met een hoop korting mee genomen bij Yves Rocher. Hoewel ik another gezichtsreiniger echt niet nodig had (en nog steeds niet.. bloos..) heb ik deze toch mee genomen puur om de geur.

image

De geur is zo mild en rustgevend! Er zit een heerlijke kamille geur aan, die niet te overheersend is. Kamille is een plant die ook als thee gebruikt wordt. Veel mensen gebruiken deze thee vooral met verkoudheid of buikpijn. Deze plant moet dus wel iets goeds teweegbrengen! En waarom zou dat geen effect kunnen hebben op je gezicht?

image

Zoals je ziet is het een lichtgroene gel. Hiermee masseer je je bevochtigde gezicht rustig in. De gel schuimt een beetje, maar gelukkig niet te erg. Na het inmasseren en het even te hebben laten intrekken spoel je je gezicht met veel, ik herhaal VEEL, water af. De gel is nogal koppig en die spoel je dus niet in een keer weg. Klein nadeel?

De gel is geschikt voor alle huidtypen en reinigt niet alleen je gezicht maar verwijdert ook overige make up resten. Zoals jullie vast weten gebruik ik geen rotzooi als foundation enzo, dus make up resten zul je niet zo gauw op mijn gezicht vinden. Maar! Ontdekking! ook je oog make-up is te verwijderen met deze gel! Wanneer je een klein beetje op een watje doet en langs je oog wrijft zorgt ook dit ervoor dat je make-up verdwijnt en je huid gereinigd wordt.

image

Voor de eerste keer is het wetenschappers gelukt een puur natuurlijk kamille-extract van biologische teelt te verkrijgen dankzij Fresh Extraction TM, een 100% natuurlijke technologie.

Zoals ik als zei zorgt kamille voor een soort rustgeving. Ik had een vervelend open plekje op de rand van mijn kaak die maar blijf irriteren. Nadat ik mijn gezicht had gewassen met de kamille reinigingsgel, was die irritatie gewoon weg! Ook is het plekje een stuk minder rood, fijn! Behoorlijk multifunctioneel dus, dit product. En daardoor ook zeker een aanrader.

Ik weet waar ik voortaan elke ochtend mijn gezicht mee zal wassen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.