Loading...
BeautyMyStyle

Yves Rocher culture BIO douchegel

Een tijdje terug had ik een artikel over alle douchegels die ik heb en daar heb ik je een paar favorieten van laten zien. Ik vertelde dat deze douchegel van Yves Rocher zo lekker ruikt, maar ik ‘m nog nooit gebruikt heb. Nou, nu wel dus!

De geur is lekker fris en luchtig, en dat vind ik altijd wel prettig voor een douchegel. Meestal houd ik ook van fruitig, en dat is deze helaas niet. Daarentegen is hij wel goed voor je huid, de gel is namelijk verrijkt met Aloe Vera.

De flacon heeft geen standaard uiterlijk, misschien dat hij daarom op het moment het pareltje in mijn badkamer is? De dop trek je open en de gel komt door een aardig groot gat naar buiten. Klein nadeel.. De gel is behoorlijk dun en loopt dus makkelijk uit de flacon maar ook door je vingers. Ik houd wel van een wat stevigere gel.

Zoals je ziet is de gel kleurloos. De geur blijft lekker lang hangen, prettig want dat geeft je toch een wat frisser gevoel! Positief is dat hij niet schuimt; dit betekent dat een bepaald schadelijk stofje er dus niet in zit. (Een klein beetje schuim vind ik persoonlijk toch wel fijn…)

De gel is voor 99% natuurlijk en bevat geen parabenen. Zeker een verantwoord product dus! Raad ik de gel aan? Ja, zeker als je van fris en luchtig houd en helemaal als je het niet vervelend vind dat de gel niet schuimt. Je kunt de douchegel kopen bij Yves Rocher, waar je nog veel meer van dit soort douchegels vindt voor maar €1,95 (discount, yeah!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.