Loading...
Beauty

Yves Rocher 3 minute mask

Wanneer er van die drastische weersveranderingen zijn, zoals nu, laat mijn huid veel te wensen over. Een extra droge huid, veel meer onzuiverheden dan normaal en een huid die zelfs pijnlijk aanvoelt. Dit heb ik overigens ook wanneer we van koud naar warm gaan, bah.

Natuurlijk is er voor elk probleem een oplossing en dus ook voor elke huid een fijne treatment! Wanneer je huid extra kwaaltjes vertoont is het belangrijk iets extra’s te doen om haar weer op niveau te krijgen, of te houden. Om mijn huid back on track te krijgen gebruik ik zo nu en dan een maskertje.

In mijn Antwerpen shoplog zagen jullie dit mask van Yves Rocher voorbij komen, tijd om deze te proberen! 

Dit maskertje is echt een gel, een stevige substantie. De tube is roodroze van kleur en de gel ook een klein beetje. Ik vind het een heerlijke geur hebben, die van granaatappel. Hmmm. Dit wil ik best op mijn gezicht smeren!

Wanneer je het maskertje op je huid smeert is de kleur totaal verdwenen. Het is dus ook niet zo’n probleem wanneer er wat haren aan je gezicht vastplakken 😉 Het is soms een klein beetje lastig dat het kleurloos is, want zo zie je ook niet erg goed waar je al bent geweest!

Dit mask laat je maar 3 minuten zitten. Fijn, want je kunt dus gelijk onder de douche springen en bijvoorbeeld je haar vast wassen. Multitasken noemen we dat!

Ik moet zeggen, ik weet niet zeker of je huid echt verzorgd wordt, het voelt in ieder geval onwijs clean aan en je huid krijgt haar mooie teint terug. Onwijs fijn! Het is gewoon een lekker verwen momentje voor je gezicht. Je kunt dit masker 1 á 2 keer per week gebruiken en je zult zien dat je huid gaandeweg steeds mooier blijft. De tube die ik heb bevat 50ml en ik gok dat je daarmee zo’n 6 keer je gezicht kunt insmeren.

Yves Rocher heeft korting! Het masker heeft 50% korting en is nu nog maar €3,35 — Je bestelt ‘m hier.

Gebruiken jullie vaak maskertjes? En welk merk is daarbij je favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.