Loading...
Geen categorie

Wishlisted: Modemusthaves

wishlisted

Oeff. A girl can dream. En de droom vandaag is dat ik alles kan kopen wat ik wil hebben. Zoals verschillende items van modemusthaves. Ik moet zeggen, ik heb betere online dagen mee gemaakt. Waar dus álles wat ik zag leuk was, nu valt het nog mee. Slechts 5 items uit de modemusthaves shop die ik erg graag wil hebben. Om te beginnen met de ‘million dollar blazer’ (€149,-) aan de linkerkant en de ‘wrap me up’ rok (€24,95) aan de rechterkant. Kijk je mee naar de rest op mijn wishlist?

Hoewel ik echt niet zo gauw 150 euro aan een blazer zal uitgeven (lees: not in a million years. Unless I got big cash.) is de rok van 25 euro nog wel een optie. Hoewel ik 15 euro toepasselijker had gevonden. Ah fijn. Ik vind het een ontzettend leuke rok die lady curves goed accentueert. Nice! De million dollar blazer, overigens, is puur voor het duur voelen. Denk ik. Want héél mooi vind ik ‘m ook niet; maar hij zou wel elke standaard zwarte broek + shirt outfit helemaal af maken!

wishlisted

Deze drie items zijn erg haalbaar, en erg geliefd. Ik kreeg van de week een mailtje binnen met de slip-ons: instant liefde! Ze zijn ook alweer uitverkocht, maar goed het was toch de bedoeling mijn geld nog even in mijn zak te houden. Voor een prijsje van slechts €27,50 zijn het echte musthaves (who doesn’t love a little sparkle?!)

Daarnaast de parel ring. Erg origineel waarbij je geen bandje maar alleen de parels ziet. Om kort te zijn: dat is gewoon leuk! En parels passen overal bij. Just sayin’. Prijs? €16,95

En last but not least: this could be vodka. Zo gaaf! Ik ken ‘m al een hele tijd en heb ‘m al die tijd leuk gevonden, maar nooit de behoefte gehad ‘m ook echt te bestellen. Toch wel erg leuk om hiermee rond te lopen in de sportschool of mee in de klas te zitten. Want ja, water lijkt nou eenmaal op vodka. En als er iets is dat ik graag drink tijdens een avondje uit… Whoops! €14,95, en hij is van jou. Of van mij.

Wat zijn jouw favorieten uit de modemusthaves shop?

 

8 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.