Loading...
Geen categorie

Wishlist: Steve Madden shoes

Steve Madden shoes

Serieus, als ik een schoenenmerk was, dan was ik Steve Madden. No doubt about it. Ze hebben de mooiste dingen van leuke laarsjes tot killer heels. Ik mag dan een no-buy hebben; ik zal nooit stoppen met windowshoppen. Ik heb een dubbele Steve Madden Wishlist gemaakt, en kan niet wachten tot ik weer mag kopen… Ik ben benieuwd, wat is jouw favoriet?

De heels variëren geloof ik van zo’n €70 tot €150 wat natuurlijk prijzig is. Maar, toch is het het waard. Denk ik. Ik ben helemaal weg van de heels – van dagelijks draagbaar tot exclusief voor een feestje. Ik denk dat er voor ieder wel wat wils tussen zit.

De felroze booties zijn echt mindblowing én nu in de aanbieding! *slik* De lichtroze heels zouden weer dagelijks te dragen zijn (met name naar kantoor bijvoorbeeld). Dan heb je nog de licht gouden heels en de zwarte heels met steentjes; perfect party materiaal. De zwarte booties kunnen eigenlijk áltijd en de metallic gladiator heels… tja. Vooral voor in de vitrine zullen we maar zeggen! 🙂

Steve Madden shoes

Om het ook enigszins relevant te houden; laarsjes! Het weer wordt kouder en kouder en je voetjes hebben behoefte aan nieuw materiaal. Right? Leuke laarsjes zat, bij Steve Madden! Ik heb mijn vier favorieten op een rij gezet.

Ik vind veterlaarsjes erg leuk, je ziet ze de laatste tijd veel. Aan de andere kant is zonder veter wel weer een stuk makkelijker. Als ik nú een paar moest kopen zou ik die rechts onderin kopen. Ik denk dat die bij de meeste outfits wel staan en ik heb de laatste tijd een zwak voor goudkleurige accenten. Schade? €119,99

Wat zijn jouw Steve Madden favorieten en welk paar mag écht niet in mijn schoenenkast ontbreken volgens jou?

Alle bovenstaande Steve Madden schoenen zijn te koop via SteveMadden.eu

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.