Loading...
Beauty

Wishlist Paris: Marc Jacobs

Binnenkort zal ik weer te vinden zijn in mijn tweede thuisstad: Parijs. En een van mijn favoriete bezigheden daar, is het plunderen van de Marc Jacobs store. Huh wat? Ja,.. Jullie weten nou toch dat ik fan ben! Naast het zien van de Eiffeltoren, het struinen over de Champs-Elysees en het genieten van al het moois dat Parijs te bieden heeft, is de Marc Jacobs store daar ook groot favoriet. Om te laten zien wat ik eventueel mee zal nemen dit keer, bij deze mijn bescheiden wishlist!

Van links naar rechts, boven naar beneden:

  1. Notitie boekje — Helemaal mijn kleur én met een hartje er op. En duh, hij is van Marc Jacobs, dan wíl ik zo iets gewoon.
  2. Chain armband — Ik ben de laatste tijd meer en meer verslingerd aan armbandjes en horloges. Deze van Marc Jacobs kan ik prima combineren met een zwarte armband die ik van het merk heb, of met een horloge!
  3. Spiegeltje — Cute he? Ik heb deze eigenlijk al, maar hij is zo favoriet dat ik een back-up wil. En voor de prijs van een euro’tje of vijf kan ik er misschien nog wel een mee nemen voor een give-away of zo 😉
  4. Laptop tas — !!! Deze wil ik al een tijdje, maar zo’n 60euro (of was het nou 80?) vind ik toch tamelijk veel voor een laptop tas. Maar misschien kan ik mezelf deze vakantie verwennen. Onder het moment: voor het nieuwe schooljaar!
  5. Rubberen armband — Ook deze heb ik al, maar dan in het zwart. Hij is zo leuk en mooi en fijn en goed te combineren, dat ik er meerdere kleuren van moet hebben! Ook niet zo expensive dus misschien neem ik nog een extra kleurtje mee…
  6. Marc Jacobs Honey — De nieuwste geur die de fijne vent heeft uitgebracht. Ik heb al Oh, Lola, Dot, en wat varianten van Daisy. Daar moet Honey natuurlijk aan toegevoegd worden!
  7. Rollerball trio — Dit is een setje waar drie “rollerballs” (mwuahaha) in zitten. Dit zijn een soort buisjes met een balletje aan de bovenkant waarmee je de geur op je lichaam rolt. Denk aan een rol deo. Hij is met de geuren Lola, Eau so Fresh en Daisy. Fav! En ziet er super leuk uit.

Natuurlijk wil ik van Marc Jacobs nog véél meer, hij heeft zoveel moois! Maar de bovenstaande items zijn nog betaalbaar, en ik moet mijn bankrekening toch een beetje intact houden. Ik denk dat ik me hiermee ook kan vermaken in Parijs!

Uiteraard zal ik ook langs Sephora gaan om op zoek te gaan naar de beauty collectie die Marc daar uitbrengt. Als je daar benieuwd naar bent; een dezer dagen komt ook daarover een artikel online mét prijs info!

Wat is jouw favoriete Marc Jacobs item?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.