Loading...
Beauty

Wishlist: MJ, MK, Le Specs & Nike

Wishlist 2014

Wishlist 2014

Did I get ya curious? Ik dacht ik deel weer eens een wishlist! Sommige items staan er al een tijdje op, anderen nog maar net. Ik heb dit keer 6 items die ik ontzettend graag zou hebben (doel voor 2015? ;-)) van Michael Kors, Marc Jacobs, Le Specs en Nike. Klik vooral verder als je benieuwd bent welke items er op mijn wishlist staan en natuurlijk wat ze kosten… Ouch.

Wishlist 2014

Van links naar rechts:

  • Michael Kors kralenarmband — €89,00
  • Le Specs halfmoon magic black zonnebril — €59,95
  • Marc Jacobs fluoro coral neoprene sleeve — ± €50,00
  • Marc Jacobs Baker horloge — €179,00
  • Nike Air Revolution sky high — €120,00
  • Marc Jacobs Daisy Dream 50ml — €59,95

Dus als iemand ergens €500,- vindt: dat is van mij! 🙂

Het mag een aardige duit kosten, maar dit zijn allemaal items waarvan ik zeker weet dat ik er (lang!) plezier van zou hebben.

De Michael Kors armband is een item dat ik mezelf cadeau zou doen als ik bijvoorbeeld mijn schooljaar gehaald heb, of iets in die richting.

De Le Specs zonnebril moeten we misschien maar volgende zomer aanschaffen, aangezien er niet zoveel zon meer schijnt… *zucht* Mooi vind ik hem wel; het cat-eye montuur, en dan gewoon hélemaal zwart. Altijd goed!

Dan hebben we de Marc Jacobs sleeve, voor mijn nieuwe macbook air! Een betere reden kan ik niet verzinnen. Too bad dat ik deze uitvoering (fluoro coral) gewoon nergens meer kan vinden in de juiste maat! 🙁

Die pijn valt wel te verzachten met dit chique Marc Jacobs horloge. Ik heb nog nooit zoveel geld uit gegeven aan een horloge, maar deze vind ik het waard. Ik heb voornamelijk horloge dit lijken op dit Triwa horloge. Maar een strakke leren band met een zwart/gouden klok, ja, daar zie ik mezelf ook nog wel mee!

Niet bepaald chique, maar zo freaking mooi! Ik was opslag verliefd. Nike Air revolution sky high.. Het comfort van een sneaker, de luxe van een stukje langer zijn. Kleine mensen snappen wat ik bedoel! Heerlijk lijkt me dit. In een hoop gekke, en standaard kleuren. Deze kleur? Bijna niet te krijgen. Geloof ik. Ik wil altijd het onbereikbare…

Last but not least: het super bereikbare. De nieuwe Daisy van Marc Jacobs, musthave! Daisy is altijd al mijn favoriete geur geweest, nu is de nieuwe variant Daisy Dream er. Ontzettend mooi, en best betaalbaar. 60 euro voor de 50ml, 45 euro voor 30ml. Ik twijfel nog, maar hij wordt van mij!

Wat staat er momenteel op jouw luxury wishlist? En welk item van mijn list zou jij ook graag hebben?

Follow on Bloglovin

2 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.