Loading...
Geen categorie

Wishlist: Marc Jacobs

Voor als het écht nog niet duidelijk was: Marc Jacobs — LOVE the guy. Hij is een fashion designer met zowel onbetaalbare mode en accessoires als een lijn met wat minder serieuze en betaalbaardere items. Luv. Ik kwam laatst weer wat heerlijke items tegen (mijn hart maakt elke keer weer een sprongetje) en besloot ze voor jullie op een rijtje te zetten. Mijn wishlist van Marc Jacobs! Dames, smelt mee 🙂

Toen ik met mijn vriend in Parijs was, kreeg ik vanuit de Marc Jacobs store deze armband van hem cadeau. Beetje een gek ding misschien, omdat het een ‘schakelarmband’ is, maar van kunststof (of zoals ik het zeg: rubber). Ik ben er zo gek op omdat hij eigenlijk overal bij past. Nu kwam ik op de website van Bijenkorf andere, soortgelijke Jacobs armbanden tegen. Degene die je bovenaan ziet dus. Ze zijn daar te vinden in felroze, felgroen, en zwart. Van boven naar beneden: €30,00 – €40,00 – €90,00 De roze vind ik het leukst, en eigenlijk wil ik ze allemaal. Als ik nu zou moeten kiezen zou ik voor de middelste gaan, en ‘m samen met mijn zwarte armband dragen. In die Marc Jacobs store in Parijs heb ik dezelfde schakelarmbanden in veel meer kleuren gezien!

Zou ik een soort zwak ontwikkelen voor armbanden met goud en roze? Ah well, deze vind ik ook super. Iets eleganter, en obviously Marc! Deze is leuk om te dargen met andere soorten dunne armbandjes. Fun! Deze is €75,00

Net als alle bovenstaande vond ik deze ketting in de webshop van Bijenkorf. Hij heeft misschien wat weg van een mi moneda ketting — zo een met een munt. Dit ook wel munt-achtig, toch? Anyway. I love it omdat hij rustig is, en mooi. Gewoon, vrouwelijk, chic en makkelijk te combineren! Deze ketting heb je al voor €55,00

Can a girl live without a perfect bag? Nahh! Deze heb ik vanuit de Marc Jacobs webshop (ik geloof dat ze niet naar Nederland shippen…) — Deze laptop tas heb ik misschien al wel twee jaar op mijn wishlist staan, het is me alleen nog niet gelukt $118,- uit te geven aan een laptop tas. Het komt neer op €90,00 geloof ik. Hoewel ik ook een zwak heb voor lak laptoptassen, vind ik deze ook erg nice. Hij is casual, black is altijd goed, en door de soort strikachtige accenten bij het handvat is hij ook girly. Het zilveren embleem maakt het af!

En als het dan toch weer lekker weer wordt, doe dan ook gelijk maar een nieuwe zonnebril. Een van Marc, alsjeblieft. Zwart is altijd goed, en het model bevalt me ook wel. Marc Jacobs houdt van vrouwelijk, so do I! Ik ga je alleen niet de prijs van dit pareltje vertellen… Seriously… too damn much (KUCH$325,00KUCH)

TO DIE FOR! Ik wist dat hij bestond, en dat ik ‘m wil, natuurlijk, dus ik googelde even ‘phone wallet Marc Jacobs’ en guess what? Bovenstaande foto was het resultaat. Roze ook nog! Een portemonnee waar je pasjes in kwijt kunt, misschien een foto van je lief, of zo, en je iPhone! GREAT. Ik weet niet of er losse vakjes in zitten voor geld, of zo. Maar wie heeft er nou geld nodig als je dit perfecte item hebt?! 😉 Hij kost… Ehm. Weet ik niet. Maar ze hebben een phone-wallet van Marc Jacobs bij Bijenkorf, die niet ZO cool is, maar soortgelijk en die kost €145,00 — dus rond die prijs mag je wel denken. Helaas.

Last, but not least; de laatste fragrance die Marc op de markt heeft gebracht (zag je daar een heel klein woordgrapje? :D) — Daisy Sunshine, heet hij. Het is een vernieuwde, zomerse variant op mijn all time favorite geurtje: Daisy. Hij kost bij Douglas online €55,35 voor 50ml. Ik ben laatst al even bij Douglas naar binnen gesneakt om hem even op te sprayen, yum! Iets zoeter en bloemiger dan Daisy, maar zeker lekker!

Zo. Verder nog wat te willen? Ja! Een hoop! Maar dit zijn toch wel de favorieten 🙂 Heb jij Marc Jacobs items? Of ben je misschien voor iets speciaals aan het sparen? Laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.