Loading...
Beauty

Winter favoriet: Darphin Prédermine

Darphin Predermine

De afgelopen weken heb ik mogen genieten van een heerlijke crèmepje van Darphin. Een merk dat ik voorheen niet kende laat staan had gebruikt, maar Farmaline mij met liefde aanbood toen ik aangaf dat ik graag een creme zou testen die ik ’s nachts kon smeren zodat ik de volgende ochtend niet zo’n droge huid zou hebben. De creme van Darphin kwam precies op tijd, want nu het weer een stukje kouder is heb ik al meteen last van een drogere huid. Deze Prédermine van Darphin is voor de droge huid (hij is er ook voor een ‘normale’ huid) en heeft de officiele omschrijving “densifying anti-wrinkle cream”. Preventief, dus, want ik probeer toch ook rimpels te voorkomen 😉 Waarom dit nu mijn winter favoriet is? Lees verder!

Darphin Predermine

Pretty in pink! 

Darphin Predermine

Vooral wanneer ik tijdens het douchen een scrub en cleanser gebruik voor mijn gezicht is de huid achteraf erg droog. Ik hoef maar een beetje (zie hierboven) aan te brengen op mijn gezicht en het voelt de rest van de dag een stuk prettiger aan. Als ik de crème ’s avonds aanbreng voelt mijn gezicht de volgende ochtend ook een stuk soepeler. Na het aanbrengen voel ik iets een vettig laagje, maar zeker niet onprettig.

Nu na een tijdje gebruik wordt mijn huid automatisch niet meer zo droog en hoef ik de crème niet elke dag meer te gebruiken. Ik breng de crème om de dag aan en wissel af met ’s avonds en ’s ochtends gebruiken. Winter favoriet? Ja zeker. Mijn huid voelt zachter, wat steviger maar ook soepeler. Ya feel me? Voor mijn droge huid is de crème ideaal, en als ik daarmee gelijk rimpeltjes kan voorkomen is dat helemaal mooi meegenomen!

Ik ontving dit potje om te testen en hij bevat 15ml. In eerste instantie dacht ik jeetje wat weinig, maar ik doe er nu een week of 3 mee en ik denk dat ik nu ongeveer op de helft ben. Een zuinige crème dus, want zo veel heb ik niet nodig om toch een prettig laagje aan te brengen! De Prédermine van Darphin is online te bestellen bij Farmaline in een potje van 50ml voor €89,91

 

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.