Loading...
Beauty

Winactie beauty ‘goodie box’

Lieve lezers,

Ik merk dat we met de dag meer en meer bezoekers krijgen, super leuk! Ook krijgen we steeds vaker comments, en dat vinden we natuurlijk ook hartstikke leuk. Om jullie daarvoor te bedanken én om wat meer interactie te veroorzaken, hebben we een simpele maar doeltreffende *wink* winactie voor jullie!

Het enige wat je hoeft te doen is de facebook pagina liken, mij volgen op twitter en de tweet die ik (woensdag 3 oktober om ongeveer 18.00u) verzonden heb, retweeten. Piece of cake dus, en met een minuutje of twee gedaan.

Wat je kunt winnen is een soort goodiebox twv ongeveer €50,-! Hier in vind je producten van o.a. John Frieda, Demak’up, Syoss en Brazilianfruit. Heerlijke producten voor je lichaam en haar. Ook vind je wat make-upjes en samples in de box. Lekker verwen spul dus!

Kun je niet wachten? Nee? Goed! Ga gelijk naar de Facebook pagina om te liken en mijn Twitter account om te volgen, en laat vooral ook vrienden weten van deze winactie; hoe sneller de 100 RT’s bereikt zijn, hoe sneller er een winnaar bekend gemaakt wordt 🙂

Ik hoop dat jullie de winactie leuk vinden, want voor de toekomst zitten er nog veel meer aan te komen 🙂 Veel plezier en ehh.. Reacties zijn altijd leuk.

XOXO Supermaxxx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.