Loading...
Beauty

Win actie Primark! **GESLOTEN**

Win actie Primark

Joehoe! Ik hou het kort en krachtig vandaag: er valt weer wat te winnen! Ik verloot een leuk pakketje met Primark goodies waarin je zowel ‘cosy’ items vindt voor de koudere dagen, als leuke beauty accessoires die altijd wel van pas komen. De win actie wordt niet gesponsord door Primark en is enkel op initatief van MaximeKimberley.com 🙂 Lees verder om te zien wat je moet doen om mee te doen voor de prijs en natuurlijk om gedetailleerd te bekijken wat er te winnen valt!

Win actie Primark

In het cosy gedeelte van het pakketje vind je twee paar cosy socks (die je ook in deze Primark shoplog zag), twee verschillende geurkaarsen met winterse geuren, en een thermosbeker met een leuke kerst print. De cosy socks zijn in maat 37-42, zo past dus iedereen ze!

Win actie Primark

Het beauty gedeelte van het pakket bevat een make-up tasje in roze glitters, een pincet-set (waar ik in dit artikel zo tevreden over was), een glow in the dark top coat (die ik zelf ook nog ga reviewen) en een handig spiegeltje voor onderweg (in het make-up tasje ;-))!

Als je het mij vraagt zijn het allemaal leuke items die je vast goed kunt gebruiken. Om deze prijs te winnen verwacht ik de volgende acties van je:

Het is altijd handig mij even te laten weten met welke accounts je welke acties hebt uitgevoerd. Heb je geen Instagram? Verstuur dan de volgende tekst als tweet op Twitter, óf plaats hem op je Facebookpagina:

“Via http://MaximeKimberley.com maak ik kans op een leuk Primark pakket! Bekijk de goodies en doe ook mee!”

De win actie loopt tot komende zondag 9 november 23.00u, ik neem op maandag 10 november contact op met de winnaar. Over de winnaar wordt niet gecorrespondeerd. Mee doen kan alleen als je in Nederland of België woont.

Succes!

XOXO Maxime

27 comments
 1. Demi

  Hoi. Echt een superleuke actie! Ik heb je op instagram gevolgd en ik heb op facebook ook een aantal van je posts daar geliked. Iedereen succes die hier aan mee doet, en veel succes om een gelukkige winnaar uit te kiezen

 2. Marsha Tellegen

  Suoer leuk, ik ga zeker een poging wagen!
  Lijkt me super voor komend najaar! 🙂 ik heb meegedaan onder de naam Marsha Tellegen en mijn instagram account is xmarshaaxx

 3. Kimberley

  ik heb meegedaan onder de naam Kimberley van eijck ik heet op instagram xkve_!! Ik zou het super gaaf vinden als ik dit pakketje zou winnen want heb het hard nodig!! Ik zal ook nog even al je foto’s like op instagram en Facebook ookal heb ik de meeste al gedaan

 4. Chelsea Willems

  Hoi!
  Eerst en vooral zou ik die geurkaarsen aan m’n mama geven omdat ze zo veel van die kaarsen houdt!
  De thermosbeker zou ik gebruiken voor koffie of soep als ik ergens naar toe zou gaan en het echt heel koud is.
  De cosy kousen zo ik ’s nachts en overdag dragen in dit herfst en-winterweer.
  De glow in the dark zou ik cadeau geven aan een vriendin want ik heb dat namelijk al en de pincetjes zal ik wekelijks gebruiken voor m’n fab wenkbrauwen :p
  En ik zal eindelijk eens een deftig toiletzakje hebben.
  Als ik dit zou winnen zou ik dus dit alles doen 🙂

  M’n instagram naam is Dreameroftheworld
  Doei & nog veel plezier met bloggen :p

 5. Sara

  heeyyy dit is zo awesomeee!!!! die cossy socks <3 <3 <3 <3 LOVE . I need them!!! so warmmmmm hmmmm
  ik ben echt benieuwd naar die pincets! primark gaat pas december in den haag open! :'( zo lang wachten… maar ik kan niet wachten… haha dilemma ik hou van primark ze hebben zulke leuke kleine dingetjes zo als jij nu ga weggeven! love it!
  ik heb je geliked (sara lange) en insta: fortanlyforever
  je hebt echt een leuk blog! keep going!!

 6. Ilse prins

  Wat een superleuk pakketje heb je ervan gemaakt zeg, echt lief dat je dit weggeeft!!! Ik doe natuurlijk graag mee, Op naar de winter;-)
  Natuurlijk like ik je op facebook en bloglovin! Helemaal leuk.
  Groetjes van ilse en een fijn weekend

 7. Esther Dooper

  Hee maxime! ten eerste, wat een super leuke gave site heb jij! leuk ingericht zeg! ik heb je op facebook geliked, en volg je al een hele poos! Super leuk! ook zo super leuk dat je dit pakketje weg geeft! ik maak graag een kansje! Leuk leuk! ik ben net samen gaan wonen en de geurkaasjes lijken me echt heeeerlijk!! ik wens je veel schrijfplezier op je eigen site, en ik blijf je zeker volgen! ga zo door meis!! Xxx ess

 8. priscilla van der zijde

  waaaaaaaaaaaauuuwww wat een geweldige actie zeg, natuurlijk geliked en gedeeld en nu hard duimen en dromen of ik de gelukkige winnaar mag wezen van deze mooie prijs ♡ ♡

 9. Birgit

  Hai!

  Wat een leuk pakket zeg, ideaal voor de winter in te gaan 🙂 ZO kan je gezellig met de kousen aan en je thermosbeker voor de haard zitten. Zo zou ik de winter bijna leuk gaan vinden 😉

  de andere spullen zijn anders ook wel heel leuk, zeker het make- up tasje zou handig zijn.

  Ik neem dus graag deel.

  Ik volg je op facebook( gewoon onder m’n eigen naam) en bloglovin en twitter (TalkToBirgit)

  en heb je actie getweet:
  https://twitter.com/TalkToBirgit/status/529575547706548224

  liefs!

 10. Akkelien

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee en ik volg je op Facebook en heb daar ook twee artikelen geliked. Op Instagram volg ik je. Mijn username daar is Pippa0407.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.