Loading...
BeautyPersoonlijk

When in Paris… Shoplog!

Parijs shoplog

Hoi! Ik zit op het moment lekker in Parijs te genieten van 25 graden, een strak blauwe lucht, heerlijke croissants en van de vele winkels en winkelcentra natuurlijk. Ik heb gisteren heel eventjes geshopt, en vandaag iets meer. Korte shoplog dus om je alvast te laten zien wat ik vandaag geshopt heb bij de H&M op de Champs-Elysees, de Sephora en de “pharmacie”.

Parijs shoplog

Ik kwam de Marc Jacobs beauty producten gisteren al meerdere malen tegen, maar kon maar niet besluiten wat ik mee zou nemen. Vera tipte mij de bronzer, dus daar heb ik even naar gekeken. Verder wilde ik eigenlijk ook wel wat lipsticks proberen. Maar (want ja, er ligt nu alleen een mascara), ik vind de producten erg duur. De prijzen komen overeen met bijvoorbeeld Dior of Chanel. De bronzer was geloof ik meer dan 40 euro en ik kon het niet over mijn hart verkrijgen. Misschien dat ik er later toch een wil, maar dan bestel ik het wel online, als dat kan. Het zelfde geld voor de lipsticks. Nu heb ik laatst ook al Chanel lipsticks gekocht, dus die vond ik niet zó nodig.

Afijn, een mascara dus! Want de mascara’s die ik de afgelopen tijd heb gebruikt beginnen wat op te raken, en ik ben altijd toe aan iets nieuws. Ik vond het wel leuk de mascara van Marc Jacobs te proberen (mijn favoriete designer, btw) zodat ik dan een product heb dat ik dagelijks gebruik!

Ook wilde ik een nieuwe nagellak remover proberen en ik liep tegen de remover wipes van Sephora eigen merk aan. Voor 4 euro heb ik 20 doekjes die makkelijk in gebruik zijn en makkelijk zijn voor onderweg. Ik heb er net meteen een geprobeerd en het werkt als een gek! Nagellak verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Parijs shoplog

Natuurlijk ben ik ook een pharmacie (drogisterij) ingelopen. Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te proberen, maar vorig jaar kocht ik twee producten waar ik zo blij mee was, dat ik ze nu maar weer gekocht heb. Dat zijn de La Roche-Posay effaclar mat en de Klorane droogshampoo (klik even voor reviews).

Daarnaast kocht ik ook twee producten van Bioderma, die me eigenlijk overgehaald hebben door de mooie roze kleur. Het is een verpakking met 25 make-up remover doekjes en een rol deodorant. Die zullen dus nog gereviewd worden!

Parijs shoplog

Parijs shoplog

Een van mijn favoriete winkels in Parijs is de H&M op de Champs-Elysees. Ik moet zeggen dat de collectie deze keer ietwat tegenviel, hoewel de accessoires en tassen er wel erg goed uit zagen. Ik koop eventueel nog een tas… Maar ik moet alles ook even laten bezinken voor ik weer honderden euro’s impulsief uitgeef!

Anyway, ik kocht twee tops en een sjaal. Ik heb al een hele tijd op zoek naar een leuk t-shirt met het batman logo er op. Nog steeds niet gevonden, maar wel een soort glittertruitje met het logo. Heel vet! Niet wat ik normaal zou dragen, maar hij stond best goed al zeg ik het zelf… 😉 Daarnaast kocht ik een mouwloze top met een hoge hals en de achterkant compleet van kant. Ook vet. Die zag ik al eerder online en na het passen besloot ik dat hij aan mijn kledingrek moest hangen!

Omdat ik een nieuwe winterjas heb wilde ik daarbij ook een nieuwe sjaal. Ik heb al wel sjaals die er bij passen maar de ene is kapot en de ander pluist belachelijk veel. Ik vond dit sjaaltje met zwart/grijs tijger/zebra (?) printje wel erg leuk! Niet al te dik, maar prima bij een winterjas.

Oui, c’est tout. Ik shop vast nog meer de komende dagen, want ik ga nog niet naar huis. Maar daar komt dan vanzelf een nieuwe shoplog van, hihi. Ik hoor graag wat je van mijn items vindt!

XOXO Maxime

11 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.