Loading...
Beauty

What’s inside.. John Beerens goodie box

Zoals je vast al eens gelezen hebt, ben ik een van de ‘John Beerens Lovers’. Dat betekent dat je persberichten e.d. krijgt omtrent te Beautywebshop John Beerens en er leuke voordelen aan zitten als uitnodigingen naar events en eens in de zoveel een goodie box ontvangen!

Deze heb ik dus afgelopen zaterdag tegelijkertijd met de Beautybox en Truly Yours box binnen gekregen, en nu laat ik je zien wat ik daarin vond. 

De box was rijkelijk gevuld! Behalve bovenstaande artikelen heb ik nog een aantal samples gekregen van verschillende merken (die zijn gelijk mijn sample-box in gegaan, voor bijvoorbeeld win acties :-)) en natuurlijk wat folders en kortingscouponnen.

Wat mijn aandacht gelijk trok in de box waren deze tubes van Wella SP. Het zijn vier verschillende producten voor je haar. De eerste is een shampoo om je haar gladder te krijgen, de tweede een herstellend maskertje, de derde een maskertje voor extra glans en de laatste een maskertje om je gekleurde haar mooi te behouden. Leuke producten! Hier komt spoedig een review over.

Ook een eyecatcher: de twee flesjes van Orofluido, bestaande uit een conditioner en een shampoo. Wat wordt mijn haar straks verwend…. 🙂 Deze producten schijnen namelijk super te zijn voor extra glans. Je haar wordt mild gereinigd en kan dus niet beschadigen, of koppig doen 😉

De Vamp! Mascara van Pupa heb ik een tijdje terug geloof ik ook in een Beautybox gekregen. Superfijne mascara waar ik erg tevreden over ben. Ik heb ‘m laatst aan mijn moeder weg gegeven, ik kan namelijk ook gewoon mijn Dior mascara gebruiken. Nu heb ik dit setje ontvangen: een Pupa Vamp! Mascara en een Pupa Diamond mascara die als topcoat op je mascara functioneert en een hoop glitter achterlaat. Fijn! Just what I needed 🙂

Dan als laatste deze twee producten, beiden van merken die ik nog niet eerder getest heb. Van REF. is het een shampoo die beschadigd haar weer herstelt. Wat ook op de flacon staat is dat hij daar erg goed voor is maar qua volume maar een 1/5 scoort.. Weet niet of ik dit echt kan testen, maar we zullen zien!

Daarnaast ligt een blush van Vani-T! Ik wil al een tijdje een blush hebben, maar ben continu bang dat de kleur niet goed is etc. Daar hoef ik nu niet bang voor te zijn, want met deze van Vani-T kan ik gewoon lekker aan het testen slaan!

Je zag op de bovenste foto nog een leuk glitter tasje, fijn voor de feestdagen. En je zag een iPhone hoesje; can’t have enough of those. Deze heb ik aan mijn vriend gegeven. Krijgt hij ook eens wat 🙂

Alle producten staan klaar om getest te worden, dus bereid je maar vast voor op een hoop vernieuwende reviews!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.