Loading...
Beauty

What’s inside.. Beautybox en Truly yours box

Voor nu even een combi artikeltje, ik kreeg namelijk op dezelfde dag zowel de beautybox als de truly yours box binnen. En ook nog eens de goodiebox van John Beerens, kun je nagaan! Het leek wel beauty-kerst 😉

Geheel in elegante kerstsfeer kwam de truly yours box. De binnenkant van de deksel had zelfs een gezellige boodschap 🙂 Daar houd ik van!

Uiteraard viel de inhoud ook niet tegen, integendeel…

Een oppeppend chocolade masker van Dr. van der Hoog — Deze zijn voor €2,23 te koop bijvoorbeeld bij Kruidvat, aanrader!

Daarnaast zie je de vitaliserende oogcontourecreme van Weleda. Ik moet zeggen dat ik nog geen lijntjes langs mijn ogen begin te krijgen, maar ik ga onderzoeken waar hij verder nog goed voor is!

Dan ligt er ook de Burt’s Bees lipbalm, hier heb ik ook een ander product nog van liggen – toch maar reviewen dan?

Het gouden glitter nagellakje van Mavala, nooit van gehoord maar ziet er goed uit!

Een miniatuur van Thierry Mugler’s Alien Essence Absolue *yum* — Er kwam ook een sample van een mannen geurtje van Thierry Mugler mee, die was meteen voor m’n vriend 🙂

En als laatst degene waar ik erg nieuwsgierig naar ben:

Face cleanser “purity” van Philosophy! Ik heb nog geen producten van Philosophy, maar hoor er veel goede verhalen over. Deze gaan we zeker testen en reviewen!

De Beautybox had haar standaarduitstraling met inhoud gewikkeld in rood glanzend papier. Christmas is in the air! De inhoud is als volgt:

Lipstick van LOOkX, is een mooie hotpink uitvoering. Ik gebruik eigenlijk nooit lipsticks, maar van kleuren als deze krijg ik het erg warm. Dit is daarom ook een van de items waar ik het meest naar uit kijk te gebruiken uit de box.

Vervolgens zie je weer een gouden glitter lak liggen, deze is van Orly. Ik had ze net nodig, die gouden lakjes, dus misschien staat karma dan toch aan mijn kant?

Links Mavala uit de Truly Yours box, rechts Orly uit de Beautybox.

Verder heb ik het volgende ontvangen: een stuk zeep van Nablus (=natuurlijk, plantaardig en bestaat voor 80% uit olijfolie!). Make-up studio eyedefiner, in een mooie blauwe kleur. Daar kunnen we nog wel eens een mooi ooglookje van maken 🙂

En last but not least, een andere interessante favoriet: Toni&Guy Glamour serum drops.

Toni&Guy is echt een vooraanstaand merk wat haar-beauty betreft. Ook een merk waar ik nog niks van heb, maar graag wat van wil proberen; serum drops dus!

Stay tuned voor een hoop reviews. Morgen laat ik je de inhoud zien van de goodiebox van John Beerens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.