Loading...
Beauty

Ik ga op reis en ik neem mee: “De ultieme uitdaging”

London baby!

Ahw yess! Ik prijs mezelf gelukkig, want naast een weekje vrij van school tussen semesters door, breng ik ook nog even een lekker lang weekend door met een vriendin in Londen. Voor het allereerst ga ik vliegen, en kom ik meteen voor een grote uitdaging te staan: handbagage only. Ik ben niet je average wereldreiziger en heb vooralsnog altijd met de auto gereisd. Hoewel ik geleerd heb te relativeren bij het inpakken van een koffer, ben ik nog steeds een beetje een “over-packer”. We vliegen in een uurtje naar Londen vanaf Eindhoven, en ik mag alleen handbagage meenemen. Mijn nieuwste tas die je laatst als in een “What’s in my bag” wordt mijn travelbuddy en als je verder leest zie je hoeveel ik in de tas kwijt kan, en ik misschien toch niet zo’n over-packer ben! What’s in my travel bag?

What's in my travel bag

Confession: ik hou van zwart. En een beetje wit. En een beetje roze. Oh, en grijs mag ook. Jawel, dark shades for my dark side. Ik raakte al gauw in de stress omdat ik bang was dat ik niet alles kon meenemen waarvan ik wel dacht dat ik het nodig had, maar het blijkt hartstikke mee te vallen. En de rits van mijn tas kan ook nog gewoon dicht!

De standaard dingen zitten altijd in mijn tas: iPad mini, handschoenen, portemonnee, iPhone gaat mee, waterfles, paraplu (als dat mag? Hij is niet erg gevaarlijk…) Een extra (canvas)tasje, want je weet maar nooit. En voor de vlucht extra dus wat kleren, ondergoed en sokken (cosy socks als het koud is in bed, haha!) een tasje met make-up, pleisters etc. en een hersluitbare zak waarin mijn vloeibare producten zitten. Die zie je hieronder.

Aan kleren heb ik natuurlijk de kleren die ik al aan heb; dat zal een broek zijn, shirtje en een trui of zo. Daarnaast voor elke dag nog een ander truitje, en mijn sportlegging, nice and comfy. Ook neem ik altijd wat basic mouwloze shirtjes mee, die draag ik áltijd!

What's in my travel bag

Alles wat ik nodig denk te hebben en ook maar een beetje vloeibaar is, zit in dit hersluitbare zakje. Ik heb hiervoor gewoon een diepvrieszak gebruikt!

Normaal neem ik op vakantie mijn elektrische tandenborstel mee, maar dat is in dit geval niet zo handig, en bovendien is hij een beetje kapot aan het gaan. Ik kreeg afgelopen week van Aquafresh een nieuwe tandenborstel en een tandpasta binnen om te testen! Kwam echt al geroepen, dus die neem ik mee naar Londen. Daarnaast heb ik van Philosophy de Purity cleanser mee, een mini showergel van The Body Shop (Glazed Apple), een rol deodorant, antibacteriële handgel en van La Roche-Posay de Effaclar Mat (de matterende crème die ik altijd voor mijn gezicht gebruik). Ik wist niet zo goed wat ik met make-up remover moest doen, maar besloot gewoon een kleinverpakking cleanser van Hema mee te nemen, die ik toevallig nog had liggen. Watjes koop ik daar wel. Oh, en just in case heb ik ook een neusspray mee, haha je weet maar nooit wat je nodig kunt hebben!

What's in my travel bag

Deze ‘bad beautyblogger’ gebruikt sowieso op normale dagen al niet zo veel make-up, en vind voor vakanties of weekendjes weg meer dan oog- en lip-makeup eigenlijk niet nodig. In het zwarte tasje hierboven zitten een spiegeltje, wat pleisters, tampons, paracetamol en zo. Eigenlijk is dit mijn first-aid kit! Ik neem twee mascara’s mee, de ene is van Rimmel – deze geeft een drastisch effect. De andere is van L’oreal die een subtieler en eleganter effect geeft. Zo heb ik voor overdag een mooie mascara, en als we ’s avonds nog wat gaan uitspoken kan ik mijn wimpers wat aandikken met Rimmel. Daarnaast natuurlijk een oogpotlood, mijn forever lasting waterproof kohl pencil van Etos. Ook een lippenbalsem – fruity shine, van Labello. Mijn nieuwe Anastasia Brow Wiz wenkbrauw potlood en mijn geliefde Chanel lipstick in La Raffinée!

Yes! Alles wat ik nodig heb, past in mijn tas. Ik kan niet zo veel shoppen, want daar is gewoon geen ruimte voor. Maar mijn weekendje weg is vooral bedoeld voor quality time met mijn vriendinnetje, lekker relaxen, ronddwalen, drinken, eten en gezelligheid. En dat gaat helemaal goed komen denk ik. Ik ben er best wel van overtuigd dat ik alleen de basics mee heb, en geen overbodige dingen in mijn tas heb gestopt.

Wat denk jij? Ben ik nog iets vergeten?

3 comments
  1. Teddy

    Het lijkt me echt een opgave om zo min mogelijk in te pakken. Je moet echt nadenken wat je wel en niet meeneemt, vooral als je nog wil shoppen. Ik vind dat je het echt goed gedaan hebt! Leuk om te zien ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.